X

Centrul Judetean "Cindrelul – Junii" Sibiu au adus colindele in sufletele sibienilor

Sute de sibieni au luat parte miercuri la concertul de colinde "Colo sus, lângă lumină!", organizat de Consiliul Județean Sibiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale "Cindrelul – Junii" Sibiu, în colaborare cu Mitropolia Ardealului.

Evenimentul a fost unul de suflet, care a încălzit inimile sibienilor cu numeroase colinde tradiționale românești, interpretate magistral de ”Ceata Junilor” și invitații lor.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au urcat: Grupul tradițional "Doruri Mărginene" din Sibiu, Grupul cameral instrumental "Cantores" – dirijor Petrișor Varga, Ansamblul Folcloric "Ceata Junilor", Petre Moise și Marcel Anghel.

Concertul s-a bucurat de participarea extraordinară a solistei Mariana Anghel. Un moment special l-a constituit interpretarea unică realizată de celebrul actor Dorel Vișan.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    R0CzbA0mU8

    Nu trebuia sa- mi spui ca-i serect, ca daca nu stiam nu eram pasibil de pedeapsa.Acum nu mai pot sa spun nimanui ca daca tai 25% de la toti se face o reducere de 8%.Tot incerc sa gasesc o legatura intre aceste cifre, dar nu gasesc.Oare daca s-ar taia tot bugetul de salarii s-ar obtine o reducere a cheltuielilor cu salariile de 32%?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact