Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Iohannis va depune duminica juramantul de presedinte al Romaniei

Duminică, după votul final pe buget, va avea loc ceremonia în care președintele ales, Klaus Iohannis, va depune jurământul în fața camerelor reunite ale Parlamentului.

La ora 12.00, în plenul comun al Senatului României și al Camerei Deputaților Iohannis ales va depune jurământul, iar la ora 13.00, la Palatul Cotroceni va prelua oficial mandatul de președinte al României de la președintele Traian Băsescu.

La ora 12.20 este prevăzut în program momentul propriu-zis în care Klaus Iohannis va depune jurământul, în timp ce la ora 12.30, el va susține un discurs.

Tot duminică urmează să fie programat în plenul reunit al Parlamentului votul final pe bugetul de stat pe anul 2015, a anunțat luni Nicolae Mircovici, secretarul Camerei Deputaților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

VM

Acum 9 ani

si totusi cred in dreptatea justitiei ,
Raspunde

curios

Acum 9 ani

Pe Ioh*** cand il suspenda din Presedinte, pentru dosarul de la ICCJR pentru care e acuzat ca a fost in cons de adm al pietelor din Sibiu? In ianuarie e termenul? Sa stim si noi....hi,hi....Alte alegeri, alta distractie pe banii nostrii...
Raspunde

@curios

Acum 9 ani

...alte probleme nu ai - curiosule ??
Raspunde

dsv

Acum 9 ani

In momentul de fata nu cred ca-si risca vre-un judecator painea pentru a-l declara pe Fuher incompatibil. Traiasca Justitia. Apa Canal, Piete, Honterus, chiar la toate sa fi fost gresala?
Raspunde

cacealmaua

Acum 9 ani

O fost circoteala voastra si frica ca sa nu ajunga sus sa va ia la intrebari de jafu tras in tara asta, de aia i-ati tot cautat si fabricat toate ticalosiile, comunisti mafioti.Ce campanie mizerabila si imputita ati dus impotriva lui, n-a existat nicaieri in lume asa ceva cu atitea atacuri jegoase. Imi dau seama de iesa idolu vostru cite usi aveam trintite in nas la cancelariile europene. Toti erati mobilizati ca sa-l denigrati inclusiv dupa aia,vezi gunoiu de poezie a lu vadim.Sa va fie rusine, o ajuns sa-mi fie rusine mie de mirlania voastra. O ajuns caz national o semnatura si altii care au dat tunuri de miliarde si o facut jaf in buget si banci nu reprezinta nimic la voi. Noroc ca s-o trezit poporu si o ales ceea ce trebuie.
Raspunde

wd

Acum 9 ani

nu puteau lipsi ROGOJINILE
Raspunde

jyHq3Vwm

Acum 9 ani

Antonescu nu pupa fete si strange maini perntu ca e incapabil sa adune public care sa doreasca acest lucru. In schimb, tine discursuri la universitatea din Timisoara unde este anuntat drept profesor (sic!). Vezi M. Mihaies in EvZ de luni 26.10.De acord cu CTP: indiscutabil, Antonescu e un vorbitor de televizor - ca si CTP. Adica un vorbete, un clantzau, un gargaragiu, un clampanitor, o moara neferecata, un latrau, un mestecator de sferturi de adevar impreuna cu tone de pleava. Tocmai asta il face nevotabil, nu decent; respingator, nu convingator.Nici nu mai pun la socoteala inflexiunile vocii de "gospodina disperata", care-l fac si mai antipatic.
Raspunde

H9jwqRJq

Acum 9 ani

That's a genuinely imrisespve answer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus