X

Mos Craciun a venit mai devreme la copiii de la Complexul "Prichindelul"

Zâmbetele au reapărut pe chipurile a zeci de copii aflați în grija Complexului de Servicii ”Prichindelul” după ce au primit, miercuri seară, în dar câte un pachet cu dulciuri, alimente și obiecte vestimentare.

Complexul de Servicii ”Prichindelul” Sibiu este împărțit în trei centre și are în grijă zeci de copii aflați în situații dificile. Cele trei centre sunt: Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități – pentru copii cu vârsta între 0 și 18 ani, Centrul maternal – pentru cupluri de mame și copii, Centrul de primire în regim de urgență – pentru copii cu vârsta între 0 și 18 ani. Evenimentul de miercuri seară nu a uitat pe nimeni, toată lumea bucurându-se de cadourile primite.

”Toate aceste daruri sunt foarte utile pentru copilași. Produsele sunt de bună calitate și micuții se bucură de orice cadou primit. Noi, prin programele de achiziție, putem cumpăra doar ce ni se permite conform legii, respectiv cele mai ieftine produse”, a declarat directorul Complexului Prichindelul, Onoriu Moldovan.

Cele 64 de plase cu cadouri au fost oferite din partea membrilor organziației Sibiu a PLR și a președintelui Gabriel Gheorghe.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    miha

    O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet..Oferta este foarte serioasa.Pentru detalii trimite info la adresa
    ***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact