VIDEO TSTV: Presedintele Iohannis explica de ce a refuzat biroul fostului presedinte, Traian Basescu

Președintele României, Klaus Iohannis, a explicat în cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului TV motivul pentru care a renunțat la biroul de la Cotroceni pe care l-a folosit fostul președinte al României, Traian Băsescu. 
 
Iohannis, a acordat astăzi la Turnul Sfatului TV primul său interviu în presa din România, de când se află în această funcție. Totodată, acesta este și ultimul interviu pe care șeful statului îl va mai acorda în acest an. Aspecte din cadrul acestei discuții cu președintele României vor fi publicate în aceste zile pe site-ul Turnul Sfatului, www.turnulsfatului.ro, urmând ca emisiunea TSTV să fie difuzată marți, 30 decembrie. În aceeași zi, emisiunea va fi difuzată integral de postul local de televiziune, Eveniment TV și pe site-ul ralucasirazvan.tv.
 
 

16 opinii

 1. miha

  LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA ***

 2. Asa e

  palatul ala cotroceni nu imi place deloc, mai fain era biroul din sibiu.Dar ce sa faci, capitala e in bucale.
  Iohannis se va acomoda cat de cat, ca e musai , dar pentru carmen iohannis o sa fie greu in bucale, tot cu spp in umbra si cu toti lingai .
  Asta-i pretul pe care il platesti daca urci asa de sus.

 3. dvd

  bagabondului ii placeau locurile mai intunecoase….mai o bulaneala mai un dar tiganesc ….cate o betie s s m d . Mai mult si mirosea a jigodie

 4. @5

  :)))))))))))))))) Stii tu ce stii,,,bagabontule,poti sa-ti pui pofta-n cui ….il papa smenarii de bucale in 5 ani..peklaus al nost bineinteles!!!!!!!!!!!!!!

 5. @6

  Stai linistit, nu sti ce vorbesti, are ac de cojocul lor, tu chiar crezi ca e un naiv de vorbesti asemenea bazaconii. Stie cu cine are de-a face, uita-te ce contre le pregateste, ba voi chiar credeti ca sunteti grozavi in lumea voastra perversa, habar n-aveti cu cine va puneti.

 6. @13

  Tu din ce postura vorbelesti,papagalule?de lingau,pupincurist sau slugoi al sasului?ia zii si ne uimeste ,caraghiosule!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact