X

Video TSTV. Iohannis nu iarta aroganta lui Traian Basescu fata de Sibiu

 Președintele Românniei, Klaus Iohannis, a explicat în cadrul unui interviu acordat ”Turnul Sfatului TV” și emisiunii ”Raluca și Răzvan” că fostul președinte, Traian Băsescu, a ratat momentul de a primi titlul de cetățean de onoare al Sibiului. ”Ar fi fost oportun atunci, când Consiliul Local a decis acest lucru, între timp, cred că a trecut foarte mult timp. Dacă și-ar fi dorit acest titlu, bănuiesc că ar fi venit să și-l ridice”, a declarat Iohannis.
În anul 2007, când municipiul Sibiu a fost Capitală Culturală Europeană, mai multe personalităţi au primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Sibiu, drept mulțumire pentru buna desfăşurare a programului şi a pregătirilor. Printre aceste personalităţi s-a numărat şi Traian Băsescu, însă acesta nu şi-a ridicat niciodată distincția. 
Nici anul trecut, când Iohannis era primar, acesta nu s-a arătat foarte încântat ca Traian Băsescu să primească titlul onorific. ”Preşedintele are o agendă extrem de încărcată şi noi încercăm să ne pliem pe această agendă", a spus în august 2013, ironic, pe atunci primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Primul interviu în presa din România, cu președintele României, Klaus Iohannis, va fi difuzat marți, 30 decembrie, pe www.turnulsfatului.ro. În aceeași zi, emisiunea va fi difuzată integral de postul local de televiziune, Eveniment TV și pe site-ul ralucasirazvan.tv.
 
 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

44 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  atentie si la altii

  Johannis, vezi de incopetentu ala de ministru rus de la transporturi, numa aberatii spune si face. O facut nod rutier total inutil la Brasov pe unde normal trebuie sa treaca doar autostrada spre Moldova, cind spune ca nici nu s-o luat in discutie tronsonul Sibiu- Brasov spre Moldova ca sa inceapa s-o construiasca.Nu merge nimeni spre Brasov si dupa aia sa o ia spre Bucuresti, cum sa faci nod rutier la Brasov, eventual ptr. plimbaretii de pe Valea Prahovei. Dupa aia o spus ca nu trebuie autostrada, pe tronson european, iar dupa aia ca face drum expres, pe traseul Sibiu-Pitesti, [ca sunt doua orase de 200 000 de locuitori], nu spune ca asta-i culoarul european normal care leaga Europa de sudul ei finantat 95 % din bani europeni, normal nodul rutier trebuia facut la Sibiu, nu sa ne ocoleasca si sa faca autostrazi cu sute de km mai lungi ca asa vrea muschii lu unu si lu altu, numa ce trebuie sa se faca nu se face in tara asta. Plus de asta se plinge ca n-are bani si lucreaza in forja pe bani publici,pe sestache, la tronsonu Sebes Turda inutil deocamdata [trece 2-a masini intr-o jumate de ora ] numa sa lege Cluju lui de tronsonu european, vrea sa-l lege pe 2-a parti de Europa si de autostrada Arad Sibiu Bucuresti si de autostrada Transilvania, Astia de la Cluj n-au treaba cu tara,astia sa fure banii publici si sa-si construiasca inutilitati grandomanice ptr. ei. Vezi caritasu, cind fraierii din toata tara le duceau banii, apoi gaurile bagate in buget cu constructia stadionului,salii de sport, aeroportului, centurilor de diamante, si acum a autostrazilor inutile. Perversii astia o lucrat numa inutil si sa saboteze si izoleze Sibiul , nu sa construiasca tronsoanele europene pe unde este normal, adica prin Sibiu. Si vezi si de culoarul 4 CF, portiunea Vilcea Vilcele e gata in proportie de 75%, continua, ca astia iar o pus de un ocolis de sute de km pe la Sighisoara Brasov, in loc sa faca tronsonu asta normal, strict necesar, In tara asta s-o construit numa inutilitati scumpe foc si mai lungi cu sute de km. numa ca sa izoleze Sibiul. In toata lumea asta se merge pe economie de timp si carburant, in tara asta toate sau facut pe dos, ca asa o vrut muschii lu unu si lu altu, o trasat rutele europene dupa interesu de unde se trag ei, nu pe unde este normal si cu interes ca sa saboteze Sibiul. Bai rutele europene normale trec prin Sibiu, nu pe unde vrea muschii vostrii, ati pus-o de un sabotaj national de izolare si ocol a Sibiului, ati construit niste aberatii cu sute de km mai lungi, scumpe si inutile, numa ca sa izolati Sibiul, perversilor. Da cu incopetentii astia de pamint , Johannis.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @3

  Ai gresit exprimarea..o sa fie facuta peste 20 de ani.
  Sa inteleg ca Johannis a fost ales sa modifice Masterplanul de transport Hihihi.
  Nu cred ca e atat de prostanac sa intre la parnaie de dragul unui agramat
  Oricum verifica cate voturi a luat johannis in Prahova si Brasov si cate in Sibiu si Arges

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @4

  Sa modifice Masterplanul ala ticalos si inutil pe care l-ati facut voi ,jeguri comuniste, daca face ceva normal ptr tara sa inteleg ca trebuie sa mearga la puscarie, sa mergeti voi care ati facut numai masterplanuri scumpe si inutile, bai gagauta, agramat e fiu lu tatato. Trezestete odata ca esti in democratia adevarata, sau nu te ajuta neuronu lasat mostenire de comunisti sa intelegi ceea ce se intimpla in jurul tau. Ba, culoarele europene normale trec prin Sibiu, ceea ce ati facut voi se numesc anormalitati mai lungi cu sute de km care duc la risipa de timp si carburant si scumpe pe deasupra, trebuiti trasi toti la raspundere care ati plitocit asemenea aberatii si bagati la bulau, din cauza voastra o suferit o tara intreaga si nu s-o dezvoltat asa cum este normal. Dupa gindirea voastra daca de exemplu vreti sa mergeti in Austria, mergeti prin Ukraina,Rusia, Japonia, treceti oceanu Pacific, SUA,oceanu Atlantic, Franta, Germania Austria, asa ati gindit voi Masterplanu de transport, nu prin Ungaria, Austria cum e normal. Ba voi chiar atit de prosti sunteti de nu sunteti in stare sa discerneti normal lucrurile, sau trebuie sa vi se deseneze ca sa intelegeti si voi ceva.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @4

  Plavane prost nu tipa la mine.
  E prea tarziu modificarea MPT a fost acceptata de CE si in consecinta procedurile de realocare sunt pe parcurs ..dureaźa cam 16 luni .
  Asta e , daca tu sti pe cineva la CE suna si vezi ce poti face.
  Vestea buna e ca , segmentul Topolog e prins in MPT .
  Ca se va putea face sau nu asta e alta treaba.
  Vestea proasta e ca acceptandu-se refinantarile pe Core si Extins Sibiu -Pitesti devine cam \”Era pe cand nu s-a zarit /Azi o vedem si \”mue\”!
  Cat priveste agramatismul tau , cere si tu parerea concitadinilor ca eu cred ca le crapa obrazul de rusine la cata scoala ai facut!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  Sunt din Bucuresti, citind comentariile am ramas perplex, am auzit ca la Sibiu predomina oamenii cu capul pe umeri nu ca la Bucuresti unde sunt toate adunaturile de prin toata tara

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @marius

  Ai auzit gresit..
  In sibiu predomina prostii cei fuduli…oras mic cu o groaza de frustrati social.
  Asta e Sibiul.
  Ca sa fiu legat de timpurile actuale un fel de atitudine de Scornicesti de Ardeal!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @11

  Ai punctat perfect cu o singura scapare, prostii, fudulii si frustratii social sunt venetici de la tine din sat, ca si tine, probabil din scornicesti, sibienii adevarati sunt foarte putini si nu pot ca sa civilizeze pe unu ca tine, cu carente in educatie cit cuprinde.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @marius

  Bine ai zis-o,Marius! Suntem un fel de Scornicesti pt. ca am dat presedintele tarii. DAR SPRE DEOSEBIRE DE CEAUSESCU CARE A FACUT MULTE PT. SATUL LUI NATAL, dL. jOHANNIS NU VA FACE MAI NIMIC PT. SIBIU SI SIBIENI. VA FACE CEVA IN MASURA IN CARE LE VA FOLOSI BUNILOR SAI PRIETENI CU CARE PETRECE REVELIONUL SI FACE ALTE PARANGHELII.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  Nu va mai certati si va mai jigniti si acum la cumpana intre ani,fiti mai buni si mai toleranti…La Multi Ani tuturor forumistilor de pe TS…HAPPY NEW YEAR!!!!!!!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @12

  Tu prostanac de Sighii esti exemplul cel mai bun..
  Fudul , frustrat si semidoct…care nu poate \”CA SA CIVILIZEZE\”
  Sau cum ar zice ardeleanul adevarat…Poate-n cur!

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @15

  Prostanac , fudul, frustrat si semidoct e fiul lu mata, bai tupeist nesimtit. In viata ta n-ai vazut un oras ca Sibiul bai frustrat invidios si drept urmare te-ai apucat sa jignesti si improsti cu noroi sibienii.Da bubele pe tine invidios rupt in cur, uite cine face apologia civilizatiei.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @16 SI 17

  Nu va injurati acum la cumpana anilor! Fiti mai toleranti! A… La multi ani cu sanatate si un An Nou fericit tuturor forumistilor ( si celor care injura si scriu mascari)! Poate la anu va fi mai bine!!!

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @19

  Si eu am vrut tot asa ,dar nu putem sa stam pasivi si sa ne lasam calcati in picioare, jigniti si facuti in toate felurile. Manelistii astia trebuie sa-si primeasca replica, altfel devin tot mai tupeisti si nesimtiti. LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT ptr. toata lumea.

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @16@18@21

  Tipic pentru ciobanii ciobiti din Sibiu, eu le explic …ca sa se civilizeze si ei ma injura.
  Imputit oras , populatie micutza si prosti o groaza.

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @23

  Cioban ciobit e fiul lu mata,nesimtitule, cine te injura, imputit e satul de unde esti cu populatie micuta si proasta gramada. Nu mai terminati cu jignirile nici in pragul anului nou.Ce aveti impresia ca voua va este permis ca sa jigniti mereu sibienii, fara sa vi se replice, frustratilor. Bai nesimtitule eu v-am replicat doar la jignirile pe care le faceti, cred ca n-am jignit pe nimeni,da la voi tupeul si nesimtirea au atins cote paroxiste, sau sunteti chiar atit de nesimtiti de nu reusiti sa va dati seama, nici chiar in seara de anul nou nu va puteti abtine. Asta spune totul, nu-i de mirare, unii ca voi ne fac de minune in toata lumea, vad ca unu e prin Grecia, unu prin Franta, niste retardati, plini de tupeu si nesimtire, Stati pe coclaurile voastre in satra din care va trageti si nu ne mai faceti de rusine prin strainatate.

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @2...

  Mai incetati, domnilor, cu prostiile! Ced ca suntem adulti, nu smecherasi de la Denta! Daca aveti replica, scrieti, daca nu , nu va dati drumul la gura si la balarii! An Nou fericit si voua! Si pt. anu care vine, un limbaj mai spalat!

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @28

  Nu-mi dau drumul la gura si la balarii, le-am replicat exact cu jignirile si vorbele lor, dar nesimtitii nu simt si nu-si dau seama , ca daca- mi dau drumul la jigniriile pe care stiu sa le fac si eu, ii faceam varza, dar nu-mi sta in caracter, eu am trait intr-o lume civilizata.

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @31

  Tu esti mort, in jungla in care te-ai format, n-ai cum sa te schimbi, oriunde vei locui, am fost si eu in occident si am dat de o gramada ca tine care ne faceau de minune, eu sunt tot intr-o lume civilizata.

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @bleh

  M-am format , pe multi nu va duce capul, vad ca trebuie sa traduc ca la copii de gradinita, faci parte din aceeasi speta,frustratule, ai gasit portita prin care sa jignesti, dobitoc, ghiolban.

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @33

  Te-ai format cocalare de Sighii..?
  Poate la forja , ca la altceva nu prea ai ce la tine la periferia tarii.
  Exprimare de primata, semantica vai de capul tau si mai dai lectii.
  Sibian fudul si destul de prost sa nu isi dea seama cand e luat in tarbaca.
  Pai daca aia din Franta si Grecia isi bat joc asa de voi iti dai seama cum va privesc aia din Cluj si Brasov , ca pe niste barbari care acum descopera valentele scrisului.
  Noroc ca nu prea le pasa de tigania voastra.
  E clar ei \”nu pot ca sa civilizeze\” unul care face 12 greseli de exprimare si gramaticale in doua fraze.
  E mult si pentru ei chiar daca stiu ca sunteti sibieni si voi intelegeti un pic mai greu pana la \”cote paroxiste\”
  Ce de semidocti acolo la voi in tiganie.

 38. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @37

  Urmareste jignirile si cuvintele suburbane pe care le folositi si nu te mai da\” format la forja, cocalare\” exprimarile voastre sunt de primate semantice, sunteti de o josnicie iesita din comun, barbarule, noi am descoperit valentele scrisului de sute de ani, da ce sa le faci unor cocalari ca voi care nu-s in stare sa deosebeasca binele de rau, stati pe coclaurile si in satra in care v-ati format, nu mai faceti natia asta de rusine prin occident. cioara semidocta

 39. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @36,@38 acelasi forumist

  Amice,ai fost tare viteaz aseara,de te-ai luptat cu ceilalti amici de-ai tai virtuali…in loc sa te distrezi te-ai angajat in niste discutii penibile ,de cocalar nescolit si necioplit…sper ca 2015 sa-ti aduca mai multa intelepciune si mai putin limbaj suburban..HAPPY NEW YEAR tie si tuturor de pe TS!!!!

 40. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @39

  Faci parte din aceasi tagma cocalari nescoliti si neciopliti si ca sa-ti reimprospatez memoria ia toate postarile \”amicilor tai\” de satra si dupa aceea comenteaza, la adresa mea. Am fost viteaz, desi nu trebuia ca sa intru in asemenea discutii suburbane in noaptea dintre ani si de anul nou, cu niste jeguri maneliste traite si crescute pe coclauri, dar pur si simplu nu trebuie sa dam satisfactie unor asemenea elemente suburbane, invidioase si frustrate, ca sa-si rasfringa frustrarile asupra sibienilor. Aceste ticalosii trebuie sa inceteze si asemenea elmente declasate trebuiesc puse la colt, nu trebuie sa stam pasivi la scursurile subumane care isi expun frustrarile pe forumuri si culmea se mai si string in haita si ataca din toate partile facindu-te pe tine cocalar nescolit care le raspunzi exact cu cuvintele lor intorcindu-le in gura exact refularile logoreice pe care le debiteaza, ei avind \”dreptul\” sa jigneasca pe oricine si orice. Ba eu am armate ca voi in buzunarul de la ceas. N-ai ce sa ceri unor neispraviti, limbajul suburban e folosit chiar de ei, sau nici chiar asta nu reusesti sa discerni si sa vezi ca le-am folosit numai cuvintele lor si chiar mai putin decit atit, sunteti departe de lumea civilizata ca galaxia Andromeda de Terra.

 41. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bai, superman

  Ce mai, esti intruchipare cavalerului neprihanit care-i apara pe sibieni de restul lumii. Sa-ti faci, musai, un costum de stahanovist evoluat. Sugerez chiloti tanga cu bretele si buzunar de ceas. Neaparat, papion ca sa vada lumea ca esti \’telectual sibiano- european!

 42. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @40

  Ieri seara cand ma distram la masa ..undeva mai la sud de unde banuiesti tu ,un amic mi a sugerat ca de fapt Johannis a vrut ss scape de satul ala plin dr cocalari.
  Nu l-am crezut ,acum insa incep sa cred ca de aia s-a milogit de clujeni si brasoveni sa ii dea votul.
  Azi iti sugerez sa te uiti in oglinda si sa te bucuri ca esti consemnat sa traiesti ca un sobolan in comunitatea aia prapadita unde si cel mai semidoct agramat se poate considera erou salvator

 43. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @41, 42

  Bai , Johannis n-o venit acolo ca sa scape de sibieni, nici n-avea nevoie de presidentia voastra, o venit ca n-are cine conduce tara asta, se vede dupa 25 de ani de condus unde ati bagat tara, ati creat un dezastru total. Nici nu-i de mirare, cu mentalitatea voastra n-ajungem nicaieri. Va doresc in continuare sa va balacariti in noroiul in care va duceti existenta mizerabila datorata mentalitatii excrecabile pe care o detineti. Asta cu clujenii si brasovenii spune totul, frustrare si invidie pe voi cit cuprinde. Si mai prostane,nu-s semidoct si agramat, am o mentalitate functionala si plina de viziune, capitol la care voi sunteti retardati si anafalbeti, ba mai faceti si confuzii grave si mai spalati-va pe dinti inainte de a arunca cu tot felul de jigniri si cuvinte urite datorate mediului in care va duceti existenta infecta. Daca ati reusi sa discerneti cit de putin lumea ati vedea ca eu nu v-am jignit deloc.

 44. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @43

  Regionalismul romanesc vad ca e pe cai mari..
  Totusi daca poti incearca sa te exprimi in limba romana literara.
  Chestia cu \” mentaliatea functionala si plina de viziune\” ma duce cu gandul la Vadim si rudotel.
  Dar tu esti sibian deci chestia nu tine doar de psihiatrie cinsi de origini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact