X

VIDEO TSTV. Interviu Klaus Iohannis: "Cei care au exagerat trebuie sa traiasca cu aceste exagerari"

Președintele României, Klaus Iohannis, vorbit în primul său interviu pentru presa națională, acordat emisiunilor ”Turnul Sfatului TV” și ”Raluca și Răzvan”, despre campania electorală, Sibiu, resentimente, diaspora, Cotroceni, despre viitor. 
Legat de campania electorală, Iohannis a povestit de unde a venit hotărârea de a participa la prima dezbatere electorală de la Realitatea TV și de ce a cântat imnul national într-o conferință de presă. 
A vorbit și despre momentele ”înfierbintate” dintre cele două tuturi de scrutin. ”Nu cred că un politician trebuie să aibă resentimente când vrea să joace în această ligă. Până la urmă, și președintele, și primul ministru, și mulți alții sunt aleși nu pentru a lăsa frâu liber emoțiilor sau resentimentelor, ci pentru a rezolva probemele. Asta e părerea mea. Sigur, lucrurile nu se pot uita, dar asta nu înseamnă că trebuie să influențeze neapărat toate deciziile care urmează după o campanie. E bine ca atunci când se încheie campania, să se tragă linie și să vezi ce este de făcut, nu ce s-a povestit în campanie. Sigur, cei care au exagerat trebuie să trăiască ei cu aceste exagerări”, a declarat Iohannis.  
Interviul va fi vizionat integral și pe postul local de televiziune, Eveniment TV, astăzi, de la ora 21.30 și pe site-ul ralucasirazvan.tv.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@@

  Primindu-l zilele trecute in biroul sau pe ponta klaus a dat de inteles ca ,de fapt coabiteaza cu el si ca- nu-i mai pasa deja de votantii lui,de diaspora etc….bleah!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mosu

  om cu multa MINTE d l presedinte …..daca ar fi dupa orsicine sa se ia am fi tot intr-un scandal in tara precum a fost pe vremea lui,, plecatu \” la !8 si 30 pac replica dupa care o betie si din nou aceeasi lucruri urate …Alesul de acuma are o prestanta si un echilibru care il caracterizeaza ca om nobil in fruntea tari El spune ca toti alesi au acelasi drept si ca resantimentele nu au ce cauta in relatia cu p.ministru si cu alesi toate povestile electorale sant lasate in urma dar nu se pot uita dar ptr asta tara nu poate suferi si nu ar fi cazul astfel nu am scapa de tensiuni si rautatile facute de predecesorul care a impartit poporul in ai lui si restul Da doamne mintea romanului …buna acuma .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  florin vlad florescu

  desigur ca nu se pot uita lucrurile spuse in campanie; eu tot mai vreau sa aflu daca a avut un rol activ la adoptarea copilului si de unde a avut bani pentru averea sa imobiliara.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  joseph

  Ordonanța de urgență prin care se poate renunță la doctorat, consilierii controversați Mihalache& comp, decorarea unui simpatizant legionar, coridorul IV, ar fi fost câteva subiecte fierbinți și nu pupăturile astea zaharisite, gen \”nu-i așa, că…?\” numai bune să-ți străpezească dinții. Băi, faceți jurnalism nu pupincurisme, că nu rezistați altfel.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xulescu

  Dar cu DPC de unde d-l a luat mulți bani pentru campanie ce faci dle Iohannis? Lai folosit și acum îl lași sa moară? Asa reduci șomajul? Ce vina au bieții oameni care lucrează acolo?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gabriela

  De ce jurnaliştii români nu dau dovadă de o minimă politeţe atunci când intervievează personalităţi, mai ales când este vorba de preşedintele României. Faptul că se referă la doamna preşedintelui ţării folosind pronumele \”ea\” în loc de \”dumneaei\” şi i-a pronunţat numele fără \”doamna\” este un exemplu de nepoliteţe. \”Trasul de brăcinar\” al unor jurnalişti cu personalităţi politice sau culturale nu dovedeşte nimic, decât lipsă de politeţe, chiar dacă cineva poate s-a tutuit la un moment dat cu respectivul. Menţionez că nu l-am votat pe domnul Iohannis dar apreciez prestanţa dumnealui de până acum în relaţia cu tânărul premier Victor Ponta. Cred că sunt doi oameni remarcabili.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anamaria

  \”Primul interviu acordat presei nationale???? De cand sunteti presa nationala? Poate ati vrut sa scrieti \”presei romanesti\” Ca sa nu vi se urce prea tare la cap va aduc aminte ca sunteti doar o presa LOCALA!!!!….

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jiji

  Sa nu va schimati nici de ruptu dracului in bucale.
  Ori de cate ori diversionisti securisti (basisti,pontisti,varanisti) din \”capitala\” vor incerca sa va faca viata grea, veniti acasa la sibiu.
  Pentru anul nou mult spor si muuulta sanatate sa faceti fata mafiei securiste.
  La multi ani domnule presedinte al romaniei.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact