Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

CSU Sibiu a oferit o premiera pentru un meci din sezonul regulat de LNBM: folosirea unui sistem modern de prezentare a sponsorilor

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu şi CSU Asesoft Ploieşti a consemnat o premieră pentru o partidă din sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Vorbim despre folosirea unui sistem modern de tip LED pentru prezentarea  sponsorilor şi partenerilor echipei sibiene. Un mod aparte şi profesionist care poate reprezenta o sursă de atragere a eventualilor noi investitori, însă acest sistem implică costuri ridicate. Lăsând la o parte utilitatea, aspectul frumos şi vizibil al acestui gen de spaţiu publicitar este mult mai atrăgător decât unul de tip banner.

Deşi la meciul dintre CSU Sibiu şi Asesoft s-a folosit acest sistem în premieră pentru o partidă din sezonul regulat de LNBM, au mai existat la meciurile de baschet din România prezentarea mesajelor publicitare şi ale sponsorilor cu acest sistem de tip LED, însă doar în partidele din cupele europene (EuroChallenge şi EuroCup), respectiv la cele din Final Four-ul Cupei României şi la All Star Game-ul baschetului românesc.

Oficialii clubului CSU Sibiu au declarat, pentru Turnul Sfatului, că acest sistem modern şi vizibil de prezentare a sponsorilor va fi folosit în continuare la meciurile “galben-albaştrilor” de pe teren propriu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

rrrrr

Acum 9 ani

acun dupa strigatu de sustinere [toata lumea in picioare ]devenit brend national ]urmeaza in toate salile din tara ,copy -paste cu reclamele de tip led
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus