X

Sibiul da noul vicepresedinte al Federatiei Romane de Taekwondo ITF

Un sibian a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Taekwondo ITF. Este vorba despre Adrian Bibu, membrul fondator al Puma Club Sibiu şi, totodată, antrenor de taekwondo şi kickboxing în cadrul clubului. a fost ales ȋn funcție ȋn urma votului exercitat de către președinții cluburilor afiliate Federației, ȋn cadrul alegerilor organizate la Cluj-Napoca. Această funcție a rămas vacantă după demisia fostului vicepreședinte, Romeo Tulkos.

“Este o onoare pentru mine să fiu ales în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei. Îmi propun să aduc în cadrul Federaţiei  un suflu nou, astfel încât, împreună cu ceilalţi membri ai biroului de conducere, să creăm o instituţie puternică, vizibilă pe plan naţional şi internaţional şi, bineînţeles, să organizăm evenimente sportive pe ramura de taekwondo la standarde internaţionale”, a declarat Adrian Bibu.

Acesta s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, ca sportiv de performaţă în domeniul taekwondo-ului, dar mai ales ca promotor al sportului sibian, prin activităţile realizate în cadrul PUMAClub şi prin evenimentele sportive organizate. Printre aceste evenimente, merită menţionate: Sibiu Challenge şi Sibiu Winter Challenge, TKD Champions League, Cupa Tamaski şi Campionate Naţionale de Taekwondo pentru Juniori şi Seniori – evenimente care celebrează sportul de masă şi sportul de performanţă. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact