X

A inceput perioada reducerilor! Magazinele din centrul Sibiului au promotii de pana la 50%

Magazinele din centrul Sibiului au început perioada reducerilor, iar articolele atât de căutatea în perioada săbătorilor, se pot cumpăra acum la jumătate de preţ. Cel puţin în unele magazine. Ca şi anul trecut, mai sunt magazine în vitrina cărora sunt anunţate reduceri de 50%, în timp ce pe etichetă preţul e redus cu 10%. Paltoanele, articolele din materiale groase, ghetele şi cizmele se vând la preţuri promoţionale în centrul Sibiului.

La Steilmann reducerile variază între 30%-50%, iar de aici se pot achiziţiona rochii cu aproximativ 200 lei, reduse de la 400 lei, preţul fustelor din colecţia de iarnă este de 180-210 lei, iar cămăşile de damă ajung la 139 lei, după ce au fost reduse de la 270 lei. În Steilmann au apărut deja şi creaţii din noua colecţie.

Dacă de obicei Massimo Dutti nu e un magazin pentru orice buzunar, după sărbători, reducereile îl fac mai accesibil în condiţiile în care preţurile sunt reduse cu 60%. Astfel, o pereche de blugi se poate achiziţiona cu 220 lei, iar o bluză costă aproximativ 170 lei. Şi aici pot fi achiziţionate articole din noua colecţie, iar sacourile, unul dintre cele mai apreciate articole de la Massimo Dutti, au preţuri de aproximativ 450 lei.

Pantofi, genţi, pantaloni, fuste, paltoane, rochii şi sacouri se găsesc la preţuri promiţionale şi în Zara. Astfel, cu aproximativ 100 lei se poate achiziţiona o rochiţă, iar cu 69 lei o cămaşă sau o pereche de pantofi stiletto. Şi în Zara au fost deja aduse articole din noua colecţie, care se pot achiziţiona la preţuri aproape duble faţă din cele din colecţia de iarnă.

La pantofi reduceri valabile doar în reclama din vitrină

Pentru cei care caută să îşi cumpere ceva de încălţat la preţuri decente, magazinele pe pe centru nu sunt soluţia. Dacă la magazinul Otter reducerile sunt de până la 50%, preţurile rămân totuşi mai ridicate decât în Zara, de exemplu, astfel aici o pereche de pantofi la promoţie costă un pic peste 200 lei. Preţ redus de la 400.

În vecinătate, la magazinul Feeling, poţi intra tentat de afişul din vitrină, care anunţă reduceri de 50%, însă o să pleci dezamăgit. Cei mai mulţi pantofi erau reduşi de la 129 lei, la 109 lei, alţii aveau o reducere de vrea 26 lei, iar alţii de 30 lei. Reduceri de 50% nu găseşti încă la niciun articol.

Foto: www.black-friday-romania.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Simona

  Cautam oameni seriosi si ambitiosi pentru un proiect de franciza alternativa, este un proiect unic in Romania in care oricine are conexiune la internet se poate alatura si deveni partenerul nostru, se poate lucra part-time sau full-time(in functie de cati bani vreti sa castigati), de asemenea oferim un curs gratuit pentru a va pregati in acest domeniu. Alaturati-va acum! este o ocazie unica in Romania de a face bani din franciza alternativa. Va expediem detalii, dupa ce *** \”Info\” la adresa de email: :evolution.sm111@gmail.com

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact