Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Moment de reclama: la 110 ani, Baia populara a avut cu 10.000 de clienti mai mult fata de anul trecut

Reprezentanții administrației locale susțin că anul trecut a fost unul foarte bun pentru Baia populară Sibiu, serviciu care funcționează în subordinea administrației locale. Motivul de promovat amintitul serviciu ține de cifre, susțin reprezentanții Primăriei. ”În 2013 Baia a avut 61.032 de clienți, iar la sfârșitul anului 2014 au fost înregistrați 72.115 clienți care au utilizat serviciile Băii, fie că a fost vorba de bazin, saună, coafor sau cosmetică. Creșterea înregistrată este o veste îmbucurătoare în contextul proiectului multianual de modernizare a Băii aflat în desfășurare”, se arată într-o informare a administrației locale.
Din 2006, Baia populară (care pe atunci se numea Baia Neptun) a intrat într-un proces de modernizare. Anul trecut, instituția a aniversat 110 ani, moment în care a revenit la numele inițial.

Mă bucur că am reușit anul trecut să dăm un suflu noi Băii Populare Sibiu. Îmbunătățirea spațiilor, creșterea calității serviciilor, revenirea la denumirea sa inițială, promovarea unui site propriu, conceperea unei noi sigle au fost reușitele anului 2014. Vom continua investițiile și în 2015, dar deocamdată suntem în faza elaborării studiului de fezabilitate pentru acestea” , primarul interimar Astrid Fodor

Foto: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

relu

Acum 9 ani

ba ce de timp ,s-a nu spuneti ca este primele din europa ,ca din tara sunt convins ca multe din marile metropule se spalau in balta orasului si acum se dau mari si pe deasupra culmea tupeului ne dau si note
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

acum daca asteptam pana \"d-na Fodor\" se gandeste si face studiul mai stam vreo 110 ani...actiune...se vede cu ochiul liber si de la distanta ce trebuie facut!
Raspunde

Bazin olimpic

Acum 9 ani

La 110 ani de la construcția băii populare, nu credeți că e momentul să construim un bazin olimpic adevărat, de 50 de metrii? Nu Olimpia, o mică băltoacă puturoasă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus