Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sotii Turcan, intrati in vartejul Elenei Udrea. Mesajul copresedintelui PNL Sibiu

ACTUALIZARE
 
Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Elena Udrea. ”Pentru că nu mai are nimic de apărat, Elena Udrea aruncă noroi încercând să îi murdărească pe toți cei care nu au avut-o pe ea drept icoană. E greu după ce ai o țară pe mână, atunci când tragi linie să nu ai nimic valoros: familie, prieteni sau respectul celor din jur. Uman pot să înțeleg că îi este greu. Dar nu e niciodată prea târziu să iți recapeți decența”, scrie Raluca Turcan în mesaj.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ:
 
”Fostul meu soț, Dorin Cocoș, i-a finanțat campania Ralucăi Turcan”, este una din multele acuzații aduse în această seară de Elena Udrea. Afirmația a făcut-o în cadrul unei emisiuni a postului național de televiziune, iar soțul Ralucăi Turcan, Valeriu, i-a răspuns la câteva minute distanță, la postul TV Digi24. „Mă îndoiesc că Dorin Cocoș a dat bani pentru campania soției mele. Am apărat un principiu: dacă tu spui, după opt ani în care ai lăudat SRI de dimineața până seara, pe dl. Coldea, pe dl. Maior, că e o problemă cu ei, că fac poliție politică, înseamnă că au făcut poliție politică și în ceilalți ani, deci tu ai tăinuit, ai fost complice”, a spus Valeriu Turcan. Fostul purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Valeriu Turcan a spus că el nu este portavocea SRI. ”Eu am criticat chiar aseară SRI pentru această glumă de control parlamentar. Când ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fără să produci vreo dovadă, un serviciu de informații și un prim adjunct pe care acum un an îi lăudai? Ce să înțeleg, că undeva e o problemă că ți-ai schimbat abordarea față de acel serviciu din cauza problemelor penale pe care le ai”, a declarat Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

das

Acum 9 ani

Victor construct & Turcan ?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Mai, ce șleahtă! Acum se pârăsc unii pe alții! halal clasă politică!
Raspunde

wwww

Acum 9 ani

fufele penale moldovence si blonde (udrea si ralu turcan) sa se duca cat mai rapid la parnaie...ne-am saturat de hotiile lor ...AMIN!
Raspunde

dann

Acum 9 ani

raluca turcan o califica pe nuti \"kill bill\"al politicii romanesti!pe cind moldovanca de CURcan alaturi de nuti din plesCOI la bulau?COOL!!!
Raspunde

latrina 3

Acum 9 ani

minte ! Acum minte pe toate posturile !
Raspunde

simply the best

Acum 9 ani

Primii 50 de mii bogati ai Romaniei la bahauz si confiscarea totala a averii, caci sigur nu s-ar gresi.
Raspunde

Gica

Acum 9 ani

Va este frica doamna sa Răspunde ți in fata legii?Nu cumva dumneavoastră cu ariton BOC Blaga Bădescu si alți tăiați si spânzurați acum câțiva ani?am uitat pe soțul dumneavoastră care cred ca era consilier la cineva foarte important
Raspunde

TITEL

Acum 9 ani

astept clipa cind lenuta de buzau il da in git pe mentoru ei basescu ,ca biata fatuca a intrat intrun joc murdar ,astia sunt copii de mingi si fraieri la vedere ,coardele care au tras foloasele stau deocamdata pitulati si se simte bine in familie ,astept la denuntie s-a apara ala care ne spunea cum se va gata cu pensile nesimtite [boc ] si cind colo ce s-a vezi a dat buluc tot in pensile ,simtite [400roni] lenutafati curaj si dai in git si pe mari tepari ai tari ,de berceanu ce se mai aude ,s-a nu spui ca este prin caraibe la pescuit ,lati facut pierdut s-a vedeti cind sifoneaza ala ,ce se inrosesc ecranele la televizoare cu BREK-NYUSS
Raspunde

[email protected]

Acum 9 ani

Invit pe această cale pe toţi cei care doresc să-mi adreseze ceva sa folosească cu încredere adresa de mai sus. Vă aştept cu drag, dragi sibieni!
Raspunde

statul de drept

Acum 9 ani

Mare parte din continutul jurnalelor se datoreaza celor 10 ani de regim Basescu. Desigur, nu exclusiv. Mai daunator Romaniei decat Ceausescu - I. Iliescu ; acesta, depasit de T. Basescu. Speram in intrerupetea blestemului. Alzara.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ai dreptate, Alzara. Băsescu ăsta numai necazuri ne-a produs, ce bine ne-ar fi fost cu năstase președinte și tăriceanu sau ponta premier. Mai ales, unora dintre noi.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Eu nu pricep în ce constă acuzația? Că Cocoș i-a sponsorizat Turcanei campania? Păi și io i-am sponsorizat Monicăi Macovei, oare mă bagă ăștia la bulău? Or fi și celule mixte? Poate apuc cu blonda...
Raspunde

gelu

Acum 9 ani

ASTA E SCHIMBAREA !!!! CE VRETI ? NU AU SPUS CA VOR SA ISI IA TARA INAPOI ? ACU IAR O SA FIE GASCA PDL -ISTA LA BUTOANE...DE CE VA MIRATI ? ATI VOTAT 80% CU BLAGA,BOC, VIDEANU, TURCAN, VOS , BLEJNAR, DUTA ETC. EI IN UNCADRAU IN TOATE INTALNIRILE PE JOHANIS ATI SI UITAT ??? E HAZLIU SA VA MIRATI ACU ... SAU TRIST ?
Raspunde

alzara amnezic

Acum 9 ani

Nu -mi amintesc sa fi candidat Nastase in 2009 ,iar premierul refuzat atunci de Basescu -stat de -drept -independenta -justitiei - era Klaus Iohannis nu Tariceanu. Mai departe metoclopramid sau lamaie pt nayuristi.
Raspunde

joseph, confuz

Acum 9 ani

Oh, da, ar fi fost prostănacul Geoană, ai dreptate, caz în care nu ar fi ajuns Iohannis președinte, în niciun caz. Sibianul a fost propus de liberali în disperare de cauză, dacă ar fi ieșit geoană, ar fi fost prim ministru un mitic de-al lor, dar amnezia e boală grea, nu mă aștept să-ți amintești.
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

Joseph te baga de pomana cu ea .. Mi-e ca aia de au sponsorizat-o pe Macovei sunt nevoiti sa care tucalul alora de l -au sponsorizat pe Johannis, si atat. Daca te-ai gandit la sex , cred ca te baga direct cu Cocos si cred ca inca n-ai pasiuni de genul!!!!!!!
Raspunde

ai dreptate !

Acum 9 ani

Uitasem ! Am crezut ca era vorba despre Nastase... .Trucuri ieftine si eficiciente : 75 de ani ! Fondul problemei este tema centrala a jurnalelor si a celor trei pmfletari de la orele 23 .
Raspunde

un apolitic convins

Acum 9 ani

@P(r)osta(na)cilor care incercati sa partiniti pe unii si sa-i improscati cu dejectii pe altii (dintre acesti corupti) indiferent ca sunt de stanga sau dreapta. De fapt in Romanica nici nu sunt politicieni de stanga sau dreapta ci doar excroci, infractori si retardati care se tot ascund dintodeauna sub vreo asa zisa culoare politica agreata de mase. In alta ordine de idei sa incerci sa aperi pe unii si sa-i denigrezi pe altii, trebuie sa fi beneficiat cel putin de un mop si o galeata sau mai rau sa fi tare „handilau”. Daca cel putin justita ar ajunge sa se purifice , s-ar putea sa aveti „placuta” surpriza sa nu mai aveti ce apara sau denigra, ba mai „rau”, poate vom ramane fara „politicieni”!?!
Raspunde

MOSU

Acum 9 ani

Asta turcan se vrea ministru la invatamant ,dar uite ca ea lua mita si bacsisuri de la cocos ai alti ....bolnava de putere nu va ajunge niciodata si uite asa galbejita va face icter ....ha ha ha ............
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

la zdup cu tine fufa stolojan....ce frumoasa o sa fie primavara cu toti acolitii la parnaie..
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

la ce lasi doamna adresa de yahoo? scrie aici ce se intampla, ca sigur Udrea nu a inflorit tot. peste tot este si adevar..
Raspunde

baba

Acum 9 ani

Iar PDL ,PNL .Sunt partidele care l-au sutinut pe sas la presedintie .Vai de capul nostru daca ei ies la putere .
Raspunde

Sibile

Acum 9 ani

Raluca draga! nu mai face pe nevinovata, vor iesi curand si alti sibieni care vor spune ca ai cerut bani in campania electorala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus