Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

PNL a dat in judecata Guvernul pentru ca nu organizeaza alegeri. "Nu sunt oportune", spune Viorel Arcas

PNL a anunţat astăzi că a dat în judecată Guvernul, prin trei acţiuni depuse în contencios administrativ, pentru refuzul de a declanşa organizarea alegerilor parţiale locale şi parlamentare pentru o serie de mandate vacante de primari, preşedinţi de consilii judeţene şi parlamentari. ”Partidul Naţional Liberal a depus, astăzi, trei acţiuni la Curtea de Apel Bucureşti, în baza Legii contenciosului administrativ, prin care îl cheamă în judecată pe premierul Victor Ponta din cauza refuzului de a organiza alegeri parţiale la nivelul funcţiilor de primari şi preşedinte de CJ vacante, al consiliilor locale dizolvate şi al mandatelor de parlamentari”, se arată într-un comunicat remis Mediafax.
Liberalii solicită ca instanţa ”să dispună obligarea Guvernului să respecte legislaţia şi să stabilească data de desfăşurare a alegerilor parţiale”.
Senatorul PSD, Viorel Arcaș, președinte interimar al PSD Sibiu susține că nu s-a discutat în cadrul partidului dacă se vor mai organiza din nou alegeri parțiale. ”Nu s-a discutat deocamdată. Chiar dacă se propune o dată, cel mai devreme de sfârșitul lunii martie nu va fi, și atunci mai rămâne ca cei care vor fi aleși vor avea un mandat de un an de zile, maxim. Nu văd oportunitatea organizării unor alegeri parțiale”, a declarat Arcaș pentru Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

jan sibianu

Acum 9 ani

pnl listi nu mai au rabdere da rabdarea au pierdut-o golani pdl care vor cu orice pret puterea si ciolanul Bagabonti sa vina ca vom da cu piere supa ei .......
Raspunde

Prefectul

Acum 9 ani

Domnule parlamentar Arcaș, nesimțirea și nerespectarea legii nu sunt oportune! E jenant că o astfel de persoană reprezintă Sibiul!
Raspunde

liviu

Acum 9 ani

Are dreptate, nu sunt oportune pentru PSD, ar pierde guvernarea cu cele apoximativ 28 de mandate care le vor pierde din start
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Domnule Arcas, pe cand scoaleti la inaintare un candidat puternic la Primaria Sibiu? eu am 2 propuneri !1)Suditu care-i Presedintele Organizatiei Municipale a PSD sau Banciu cel debarcat din executivul Consiliului Judetean. Si apropo: am o intrebare retorica. La PSD Sibiu cine-i Presedinte caci lal intalnirea, de la Sinaia, l-am vazut tot pe d-l Cindrea
Raspunde

Amalia

Acum 9 ani

S-o terminat cu Cindrea si ai lui, respectiv fratii Bota si Banciu. Lumea s-o saturat de ei si de miciunile lor. Vine DNA-ul peste ei pentru toate faptele lor de coruptie. Puiu Bota doar in vise va conduce organizatia
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Sa respecti legea nu este oportun? D-aia n-are ursu coada! Daca aceasta este parerea unui parlamentar de ce ne mai miram de romanica?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus