X

Arcas – out, Besoiu – in

Secretarul General al PSD, Andrei Dolineaschi, spune că noul președinte interimar al organizației județene a partidului este Adrian Besoiu. Dolineaschi a confirmat faptul că Biroul Permanent Național al partidului a aprobat luni decizia Comitetului Executiv Județean al PSD Sibiu, prin care senatorul Viorel Arcaș a fost schimbat din funcția de președinte interimar. 
Arcaș a declarat ieri pentru Turnul Sfatului că o astfel de decizie nu a fost supusă aprobării în forul național de conducere al partidului. ”Am primit și eu azi hârtia pe care au scris-o oamenii, doar că propunerea lor trebuie validată în prima ședință a Biroului Permanent. Cine știe când se va mai programa? Luni nu a intrat pe ordinea de zi. La București n-a interesat pe nimeni situația de la Sibiu, pentru că sunt alte probleme, nu stă nimeni în loc că are cineva mare nerăbdare să devină președinte”, a declarat Viorel Arcaș.
Decizia luată la Sibiu a fost transmisă Biroului Permanent Național, care a luat act și a transmis-o mai departe Biroului Executiv Național, care o va vota la următoarea întâlnire. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  horatiu

  Alegerile au fost democratice, validate de Biroul Permanent National. Ba mai mult, Secretarul General al PSD, Andrei Dolineaschi a supervizat alegerile de la Sibiu. Faptul ca Viorel Arcas, care este senator PSD nu stie acest lucru, asta demonstreaza ca nu-l intereseaza organizatia sibiana. Adrian Besoiu cred ca va reusi sa mentina partidul unit, este un bun diplomat si un strateg politic. Practic cred ca e cea mai buna solutie pentru PSD in acest moment.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gasca vesela

  O sa aveti o surpriza mare la alegeri. Conducerea organizatiei trebuie sa fie deschisa pentru toata lumea , nu numai pt Cindrea, Steliana si Bota. Oamenii sau convins de voi!!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io

  e reteta perfecta ca sa iei o tranta puternica in 2016, la alegeri…..si anume neantelegeri in interiorul partidului….reforma inexistenta …iar noul presedinte este o relicva expirata de 62 de ani…pas d-nul comunist Besoiu…pas d-nul comunist CIndrea….nu mai aveti si nicste fete noi ? ne-am saturat de voi , ca de mere padurete

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Maximilian

  oamenii greu de manevrat trebuiesc schimbati pentru ca cei cu putere sa poata dormi linistiti noaptea! In PSD este obligatoriu sa se voteze democratic ! PSD are nevoie de ADEVARATI LIDERI POLITICI si de o ADEVARATA SCHIMBARE !

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nea Nelu Iliescu (inca liber)

  Mai animalelor, niciodata n-ati facut mare branza la Sibiu. Acum v-ati gasit sa va certati pentru purceaua moarta din cotet? Pana in 2016 ve-ti fi mai putini ca PPDD si ve-ti avea voturi mai putine decat voi!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @2

  Horatiu draga maxim 2% asta va fii rezultatul la alegeri pentru candidatul PSD,parerea mea este ca si cei de la centru sunt la fel de capabili ca si voi,Am venit in acest partid crezand ca Ponta va schimba ceva dar din pacate e praf si el.Besoiu si toata conducerea de la Sibiu=Nelu Cindrea mai precis infranti mereu la alegeri.PACAT ,SOMN USOR PSD SIBIU

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Laura

  Da si cata dreptate au ante vorbitori mei, ne-am cam saturat de toate lichelele si de toti comunisti expirati, vrem ceva nou si pentru noi si interesele noastre.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  romaneee

  V-au platit bine jigodiile \”capitaliste\”, aia au furat tara timp de 10 ani, de au pus-o cu roatele pe butuci, iar voi cei cu minte limitata ii sustineti. N-or fi fost nici unii usi de biserica, dar ordinari ca cei care ne-au condus 10 ani (hotul de basescu,(hotz in euro) mincinos notoriu, udrea, pasare prostituata, desteapta de altfel, desteapta in haotzie si furt, spaga 900.000 euro,… borfasha, predoiu, ***ul si neobrazatul, buldogul blaga si ala hot si bandit…) astia stau ascunsi sub mantia johannista, daaaaar, le va veni randul DNA-ul e pe voi sip e mama voastra, banditi de neam si tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact