Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cu sabia lui Damocles deasupra capului. CSU Sibiu are neaparat nevoie de victorie in fata liderului: “Este un meci extrem de important"

CSU Atlassib Sibiu primeşte, mâine, vizita liderului campionatului Steaua CSM Eximbank, într-o confruntare extrem de importantă. Steliştii doresc să-şi păstreze poziţia de lider, în timp ce “galben-albaştri” joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului, au nevoie de o victorie pentru a întrerupe şirul de eşecuri: trei înfrângeri consecutive are trupa lui Perisic.

“Jucăm cu o echipă care a pierdut  doar  două meciuri până acum, cu Mediașul și Asesoft, și amândouă meciurile au fost echilibrate, chiar dacă au pierdut. Până acum, au arătat că sunt o echipă constantă, care joacă foarte bine, și, cu siguranță, misiunea noastră va fi una grea. Pe de altă parte, acest meci este foarte important pentru noi. Pe hârtie ei sunt favoriți, dar noi vom da totul pe teren. Sper ca sala să fie plină și cu susținerea tuturor să reușim o victorie foarte importantă pentru noi în campionat”, spune Miodrag Perisic

Etapa trecută, CSU Sibiu a pierdut pe teren propriu derby-ul Ardealului cu U-BT Cluj-Napoca, scor 62-71, în timp ce Steaua a trecut de CSM-U Oradea cu scorul de 92 la 75.

La capitolul întâlnirilor directe, sibienii sunt în avantaj, conducând cu scorul de 4-3.

În partida tur, Steaua CSM Eximbank s-a impus fără să se întrebuinţeze serios, scor 78-65. Steliştii au reuşit să-l anihileze perfect pe omul numărul 1 al Sibiului, nimeni altul decât cel mai bun marcator al campionatului, Milos Bojovic. Sârbul a reuşit să marcheze doar 6 puncte, cea mai slabă prestaţie din actualul sezon al jucătorului.

Partida va avea loc, mâine, începând cu ora 18:00, în Sala “Transilvania” din Sibiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Foto: www.csufans.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 9 ani

Alo oameni buni.... Mai castigam si noi vreun meci?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus