Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Vlad Vasiu, noul presedinte executiv al Tineretului National Liberal

Liberalul sibian, Vlad Vasiu, a fost ales, duminică în funcția de preşedinte executiv al Tineretului Naţional Liberal (TNL). El a obţinut 44 de voturi dintr-un total de 45, în cadrul şedinţei Biroului Naţional TNL care a avut loc duminică, în Bucureşti.  Vlad Vasiu a fost susţinut, în prealabil, de către filialale TNL din Transilvania, primind mai apoi vot de încredere din partea majorităţii filialelor din ţară. 
”Noul preşedinte executiv al TNL are 31 de ani şi şi-a început cariera politică la 18 ani, reprezentând, pe rând, filiala Sibiu în Biroul Naţional al Cluburilor Studenţeşti Liberale, trecând apoi la TNL, unde a reprezentat Tineretul Naţional Sibiu timp de trei mandate, începând cu anul 2009. La nivelul judeţului Sibiu, Vlad Vasiu este, actualmente, vicepreşedinte al Biroului Permanent Teritorial PNL Sibiu. Funcţia de preşedinte executiv al TNL este a doua funcţie ca importanţă în interiorul organizaţiei, după cea de președinte” se arată într-un comunicat de presă transmmis de TNL Sibiu. 
Tot în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional care a avut loc, duminică deputatul Costel Alexe a fost ales preşedinte interimar al TNL România, funcţie rămas vacantă în urma demisiei preşedintelui ales Florin Alexe.
 
În prezent, pe lângă cariera politică, Vlad Vasiu este asistent univeristar al Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul ULBS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

terente

Acum 9 ani

efectu care este si ce aduce bun pentru tara ca pentru sibiu sunt convins ca nimica ,va promovati intre voi ,e greu la munca 3 schimburi ,aici la abureala ,numai ca va fi un picut mai greu ca astia de au condus in ultimi 25 de ani au cam praduit totu ,si fabrici si uzine de vindut la fier vechi nu mai sunt ,le-a lichidat mari manageri pe toate ,grabitiva pustanilor ca parinti vostri fosti sefi ai nostri ,au praduit tot ,aveti o mostenire grea vorba lui nea ceasca ciuruitu
Raspunde

alcibiade

Acum 9 ani

un muyst ca si toti PNL-stii din Sibiu,in frunte cu Cazan Turcan si Tamaian.
Raspunde

@terente

Acum 9 ani

Te rugăm, a nu știu câta oară, pune dracului virgulele alea corect și nu ne mai stresa cu posturile tale idioate. Ești, ori un tâmpit incurabil, ori un prefăcut patologic. Ne termini într-una cu agramaticalitățile tale infecte.
Raspunde

abcd

Acum 8 ani

Nu exista Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in cadrul ULBS. Documenteaza-te inainte sa scri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus