Joi,
18.04.2024
Ploi Usoare
Acum
5°C

Sibian prins drogat la volan. Martorii spun ca nici nu stia in ce localitate se afla

Polițiștii sibieni au oprit ieri după-masă în trafic, pe strada principală din Poplaca, un tânăr de 29 de ani pentru un control de rutină. Imediat după au fost surprinși să constate că tânărul avea pupilele dilatate, vorbea incoerent și se mișca foarte lent.

”În timpul verificării documentelor conducătorului auto și ale autoturismului, tânărul era foarte lent în mișcări și vorbea incoerent, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest pentru a i se stabili alcoolemia în aerul expirat. Cum rezultatul testării a fost 0,00, sibianul a fost condus la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru recoltarea de probe biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă la IPJ Sibiu.

Martorii spun că tânărul avea impresia că se află în orașul Sibiu, nicidecum în Poplaca, și chiar a ațipit câteva secunde în timp ce polițiștii încercau să comunice cu el.

Mai mult decât atât, în autoturismul condus de tânăr, polițiștii au identificat un plic din plastic transparent ce conținea masă vegetală de culoare maro, plic ridicat și predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Crimă Organizată.

”Încă nu am primit rezultatele analizelor și nu ne putem pronunța. Dar dacă se dovedește că a consumat sau că deținea astfel de substanțe psihoactive, i se va întocmi dosar. Depinde foarte mult de natura substanțelor și încadrarea acestora”, a declarat pentru Turnul Sfatului Elena Walter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Cercetările continuă urmând ca, în funcție de rezultatele analizelor de la spital, să fie luate măsurile legale care se impun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

6

Acum 9 ani

marijuana ca la poplaca... nicaieri
Raspunde

neamtu

Acum 9 ani

Mie mai grav mi se pare că a condus sub influența lor, nu neapărat consumul și posesia.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

mergi regulamentar si se baga un tampit de genul in tine...kinki ! totusi...ziua drogat? pare saracul la prima incercare...
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

plin de drogati in sibiu
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

studentache din prazilia fara buletin de SB....cand vezi un drogat, sigur ai printre colegii tai de apartament, ori in campus, uitate si in buletin, o sa ai surprize ! pana una alta \'\'drogatii din sb\'\' sunt mai calmi in trafic decat \'\'trejii\'\' din pitesti sau valcea. te provoc la o plimbare pe sens opus, sau mai lent la semafor in una din astea 2 localitati, sa vezi cate capace iti iei :)
Raspunde

xxxxx

Acum 8 ani

lasati frate oamenii sa fumeze iarba ca nu as vedea pe vreunul fumat sa faca fapte grave ...cred ca ar terbui sa luati mai in serios crimele si furturile care se produc in tara asta nu un om care a fumat si el un joint
Raspunde

!?

Acum 8 ani

Toate se datorează: lipsei multiplexului, deconcentratelor, politicii brașovenilor și, bineînțeles, celor care fură banii handicapaților.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus