Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ministrul Economiei: Doua sunt motivele pentru care nu s-a fixat o data pentru alegerile partiale

Ministrul Economiei, MihaiTudose, a explicat pentru presa din Brăila motivele pentru care Guvernul Ponta nu a stabilit încă o dată pentru alegerile parțiale. 
Tudose, cel care deține și funcția de președinte al PSD Brăila spune că înainte de a se fixa data alegerilor trebuie limpesită situația și în consiliile județene unde situația președinților este încă incertă. Un alt motiv ține și de noul cod electoral, intenția social-democrațiilor fiind de a organiza alegerile parțiale după noua lege. "Până acum sunt doar 2 sau 3 consilii judeţene şi din cauza unei situaţii de genul acesta - «stai că mai durează o zi două până se clarifică» -, pentru că e o situaţie de acest gen şi la Brăila şi în altă parte, s-a intenţionat să se facă toate alegerile o singură dată. Acesta a fost un motiv de amânare. În al doilea rând, s-a avut în intenţie ca noul cod electoral să fie gata mai repede şi noile alegeri să aibă loc în baza noii formule... Acestea au fost motivele de până acum. A fost ideea de a le face pe toate o dată", a declarat Mihai Tudose, în ziarul Obiectiv din Brăila .
Inițial, premierul Victor Ponta a anunțat ca posibilă dată a alegerilor parțiale sfârșitul lunii martie, însă nu a mai revenit pe acest subiect. În cazul în care se vor organiza alegeri parțiale, acestea se vor desfășura și în Municipiul Sibiu, pentru alegerea noului primar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

adiarc

Acum 9 ani

conteaza si ce prevede legea ?se respecta prevederile ei legale sau fiecare interpretati dupa cum va convine???????tipic ...
Raspunde

primar

Acum 9 ani

ce alegeri mai este un an pina la alegerile din 2016 [iunie]cu bani astia de campanie mai face 3-4 stazi de la a la z ,nu de alta dar s-a am timp s-a pregatesc gogosile electorate .la citi prieteni am mi-am propus s-a fac un 2-3 la suta nu de alta dar vreau s-a rup din electoratu contracandidatului lui ,astrid fodor ,ma mai orientez a-s vrea s-a candidez la sefia judeteana dar astept s-a vad cit sunt pe un loc ,aici trebuie sa-mi pregatesc niste gogosi mai umflate ,si una a-r fi introducerea metroului in judet si mutate statiunile montane din alpii elvetieni si austrieci
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Ce conteaza ce prevede legea! Ministrul economiei vorbeste de alegeri,ministrul de interne despre vreme,ala de la buget despre pitici de balta si prim ministru despre toate si nimic! ECONOMIA DUDUIE!duduie ti-a cazut.....!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus