X

Scoala politica a femeilor liberale: recunoasterea publica a familiilor noastre

În urma unei reuniuni politice, realizate sub forma unei școli politice, femeile din PNL au decretat că ”prioritatea femeilor liberale este bunăstarea şi recunoaşterea publică a familiilor lor, dar în primul rând ele vor să se asigure că au copii, soţi, bunici sănătoşi şi că ele însele au o stare de sănătate bună”. 
În perioada 21 – 22 februarie 2015, a avut loc la Buziaș Şcoala Politică a Femeilor Liberale, care face parte din programul mai amplu de pregătire politică, inițiat de Organizația Femeilor Liberale și numit „Femeile liberale pot ajuta România”. Organizaţia femeilor liberale din  judeţul Sibiu a fost reprezentată  de: Valeria Isaicu, Marcela Răulea  – co-președinți OFL Sibiu și Georgeta Irimie – primarul orașului Dumbrăveni.
Pe lângă concluzia deja amintită, femeile liberale au declarat că au dezbătut soluţii la problemele familiilor din România, care vor fi incluse în programul de guvernare al PNL: o lege a prevenţiei în sănătate, prin care să se garanteze accesul populaţiei la analize gratuite şi informări eficiente privind condiţiile de viaţă. ''Femeile liberale, în calitate de oameni politici implicaţi, dar şi în calitate de mame, soţii, bunici, sunt foarte preocupate de starea de sănătate a populaţiei. În viaţa familiei din România, sănătatea este prima preocupare, iar noi, femeile, avem drept prioritate îmbunătăţirea şi eficientizarea politicilor din acest domeniu", a spus Lucia Ana Varga, co-președinte al Organizației Femeilor Liberale.
 
foto. bistritaonline.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    unu ,

    pe lenus udrea nu a-ti invitato ,nu de alta dar si-a pus gind rau vrea s-a fie arsa pe rug ,e normal la ce trai pe vatrai au dus astia si cind se gindesc ca iasteapta o celula cu 10 -20 in camera ,gata cu spauri si jacuzi cumparaturi la paris si concedi la monaco,maiami ,ibiza ,acum la gherla ,aiud ,jilava ,poarta alba etc ,dar e bine si acolo au timp de scris romane siu amintiri de cind dadea ei tunuri si erau pe cai mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact