X

"Placerea barbatilor" – dragostea la batranete in varianta masculina

Cinemateca Astra Film revine miercuri, 11 martie, de la ora 19:00 la subiectul dragostei la vârsta a treia, de data aceasta în variantă masculină. Cinci bărbați, cinci filosofii ale iubirii, o singură concluzie: iubirea este antidotul pentru gândul la moarte. Men’s Lust / Plăcerea bărbaților (regia Gabi Schweiger) continuă interesul autoarei pentru felul în care dragostea și sexualitatea se manifestă la persoanele trecute de 60 de ani.

„Întâlnim un artist – tată împlinit și fericit care încă venerează vaginul, un doctor care crede în monogamie, un om spiritual care așteaptă iluminarea iubind o femeie, un filosof cu o copilărie tulburentă și un bărbat homosexual a cărui viziune directă asupra sa și a iubirii face ca societatea să pară nedreaptă. Filmul surprinde modul în care se schimbă viața unui bărbat după ce hormonii se liniștesc și cum dorința pentru trupuri tinere este înlocuită de dorința unui partener matur. Moartea este visceral legată de bătrânețe, însă acești bărbați au găsit o alinare în iubire. ”Cuvântul iubire miroase bine”, spune unul dintre ei”, spun reprezentanţii Astra Film.

Proiecția filmului Men’s Lust / Plăcerea bărbaților are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    cinefila lu peste

    apăi tu cinefila lu pește uita te la nicolaescu in continuare. ca doar atat de duce graunta aia pe care ti-o pus o muma in loc de creier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact