Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ACTUALIZARE Craterul de pe strada Vasile Aaron va fi asfaltat in zilele urmatoare

ACTUALIZARE Luni, ora 13:56

Reprezentanții primăriei Sibiu au anunțat că groapa de pe strada Vasile Aaron urmează a fi asfaltată în zilele următoare.

”Este vorba de un șant săpat de societatea de gaz pentru intervenția la rețeaua proprie. Conform legislației locale, societatea deținătoare a rețelei este obligată să repare carosabilul unde a intervenit. Primăria a transmis această sesizare societății de gaz, care ne-a transmis oficial că de astăzi se vor inventaria punctele în care trebuie intervenit, iar de la jumătatea acestei săptămâni vor începe lucrările de reparații. Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu va monitoriza refacerile pentru a verifica dacă acestea s-au efectuat în mod corespunzător”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Sibiu.

Știre inițială:

Sibianul Vlad Leon este nemulțumit de starea proastă a carosabilului pe strada Vasile Aaron, din cartierul cu același nume. El spune că în ultima vreme au existat mai multe lucrări edilitare în zonă, care au lăsat în spate adevărate obstacole pentru șoferi. Așa cum este cel din imaginea alăturată.

”Groapa respectiva se întinde pe toată lățimea carosabilului și are circa doi metri lungime. De aproximativ două, trei săptămâni s-a săpat dar nici până în prezent nu s-a reasfaltat. Vă mulțumesc și sper că se va rezolva”, a scris sibianul nemulțumit.

La începutul săptămânii trecute conducerea primăriei Sibiu a anunțat că începe o amplă acțiune de plombare a gropilor în tot Sibiul. Pe lista numeroaselor străzi anunțată de primărie nu se regăsește și strada Vasile Aaron.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

sibian

Acum 9 ani

...cei de la apa sau gaz au facut craterul si ca de obicei au turnat pamant cu nisip si gata.Oare cati bani iau cei de la primaria ce se ocupa cu administrarea drumurilor din municipiu de la acele firme?
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 9 ani

OOO sa vedeți ce cratere NESEMNALIZATE sunt pe str. RAULUI colt cu GLADIOLELOR, am crezut ca acolo rămân după ce am dat cu mașina in ele.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Ce era sai mi rup alalta-ieri masina intr-un crater de acolo ... noroc ca nu venea nimeni din spate ca evitam groapa dar ma lovea din spate. Strazile raului si malului trebuie refacute si transformate in bulevarde ... mari si late ...
Raspunde

Gelu BV

Acum 9 ani

Dat fiind specificul local va propun CA CRAterele sa devina obiectiv turistic, .
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Corect,iasovene!;))))
Raspunde

D

Acum 9 ani

O sa vina echipa de la Comtram si o sa faca din crater deal...ca pe strada Siretului.
Raspunde

claus

Acum 9 ani

sugacii aia de la gaz si apa lasa asemenea transee !
Raspunde

clau

Acum 9 ani

e dezastru strada nu ia nimeni nici-o masura
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

exact acelasi lucru se intampla si pe str. Oituz...interesul personal este mai presus de interesul coloctiv...strada a fost distrusa pentru ca \"cineva\" sa aiba gaz...si asa a fost lasata din decembrie...asta dupa ce tocmai fusese modernizata cu un an inainte!!! pe str. Dimitrie Cantemir alt mega-dezastru...cam atit poate \"d-na Fodor\" si echipa de incompetent de la primarie!!!
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Este o adevarata placere sa calci cu rotile motocicletei pe pietrele respective. Senzatii tari, nu alta. Are rost sa mai pomenim si de masinile parcate ca .... in zona respectiva?
Raspunde

Johannis

Acum 9 ani

Singurul vinovat e Primarul. Contractele de reparatii in urma interventiilor la utilitati nu sunt prevazute cu clauze de asa fel incat sa fie sanctionati cei care nu le respecta
Raspunde

@sIbIaNuL + johann

Acum 9 ani

daca ati pune mana pe lege, ati vedea ca primaria nu prea are ce face, apa si gazul spun ca lucrarea e in \"desfasurare\" si pana nu o termina nu o plombeaza...ar insemna ca cineva sa-si asume raspunderea si sa treaca peste aia si daca se intampla ceva sa raspunda...si sa-l vad pe ala care o sa faca treaba asta, ptr 900roni (sau ptr 9000 roni in caz ca se maresc salariiile =)))) pana oamenii nu o deschida ochii, sa-i dea in judecata sau sa fie reprezentati cum ar trebui sa fie, tot la fel o sa ne rupem masinile si o sa scrie comentarii
Raspunde

cine ne repara masinile?

Acum 9 ani

inainte sa ii faceti poza era si mai si am lovit scutul de sub masina intr-o zi ....RUSINE E.O.N
Raspunde

Bula

Acum 9 ani

Orice Contract are clauze si termeni de executie. In alte locuri pot fi respectate, la Sibiu nu, DE CE? Fiindca la Sibiu, pana nu demult, singura firma care facea reparatiile in oras, era DPC. Gigi Lazar, pseudo-directorasul pus de Johannis, respecta intr-un totul ordinile primite direct de la Primar. Toti angajatii pot confirma aceasta. Pai cum sa loveasca Johannis in firma care-i aducea PARANDARAT?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Lucru\' bine facut,ala Iohannescian,parca nu-i chair asa bun.N-or trecut inca doi ani de la multe receptii(Alba Iulia-Panta Morilor,Milea,Poplacii etc.).Partea proasta e ca intre \'\'lucru\'bine facut\'\' si preturile in service se pastreaza proportionalitatea dejavantajoasa pentru ne-posesorii de masini de la Stat(sau Automobile Bavaria).Ca tot veni vorba,frau Fodor a preluat BMW-ul ori s-a reziliat \'\'contractul\'\'?
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

CAND SE REZOLVA DEZASTRUL DE PE STR. OITUZ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus