Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Petrecere campeneasca in week-end, la Vurpar

Direcția pentru Agricultură Județeană Sibiu organizează la sfârșitul acestei săptămâni, la Vurpăr, o expoziţie de ovine crescute ecologic cu vânzare prin licitaţie. Evenimentul va fi însoțit de o serie de recitaluri folclorice și un târg de produse tradiționale.

Conform organizatorilor, la eveniment sunt așteptați câțiva dintre cei mai de seamă crescători de ovine din județ, alături de Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean, Georgeta Purima, directorul executiv al Camerei Agricole Sibiu, Florin Dragomir, președintele Grupului de Producători din Regiunea Hârtibaciului ,,ECO MIORIŢA’’ şi alţi reprezentanţi ai comunităţii locale.

Târgul de produse tradiționale și ecologice de pe Valea Hârtibaciului se va desfășura în paralel, între orele 08:00 – 16:00, iar recitalurile folclorice între orele 13:00 – 16:00. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

nicoleta

Acum 9 ani

Tot ceea ce daruim se intoarce mai devreme sau mai tarziu la noi.Asta scrie celebrul BOB PROCTOR in cartea \"TE-AI NASCUT BOGAT\". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial . Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la *** nicoletadorobeti***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus