Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Scandal cu mascati la Dumbraveni. Un sofer, baut si fara permis, a atins un pieton cu oglinda si mai multi localnici au sarit la bataie

Ieri seară, un șofer în vârstă de 26 de ani din Dumbrăveni a acroșat ușor un pieton cu oglinda retrovizoare, fără a-l răni pe acesta. În scurt timp, la locul producerii accidentului, s-au adunat mai multe persoane care au vrut să-și facă singure dreptate, trei dintre ele ajungând la spital. Poliția Orașului Dumbrăveni a fost chemată să intervină în jurul orei 20:30.

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în jurul orei 20:25, un localnic în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, a acroșat un pieton cu oglinda retrovizoare stânga, fără a-i pricinui vătămări corporale. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că șoferul nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o valoare de 0,47 mg/ l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de articolul 335 aliniatul 1, respectiv articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal”, au transmis vinery reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Conform polițiștilor, la locul producerii incidentului rutier s-au adunat vreo opt persoane care s-au agresat verbal și fizic, trei dintre acestea, bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, fiind transportați la Spitalul Municipal Mediaș în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Pentru aplanarea stării conflictuale, la fața locului au intervenit două echipaje de poliție, un echipaj de jandarmi și o grupă de polițiști din cadrul S.A.S.. În prezent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate persoanele implicate în scandal și rolul pe care acestea l-au avut în escaladarea conflictului, astfel încât să fie aplicate măsurile legale care se impun”, mai arată conducerea IPJ Sibiu.

Foto: a1.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 8 ani

pe cat punem pariu ca erau ciori?(retoric).
Raspunde

ana4

Acum 8 ani

nu ciori ci tigani cu drepturi europene
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus