X

Viceprimarul Avrigului se va schimba daca vrea PNL Avrig. Dar e exclus un vice FDGR

Copreședintele PNL, Mircea Cazan, susține că organizația locală Avrig a partidului are libertatea de a negocia poziția de viceprimar, însă există o limită. ”nu va fi un membru sau fost membru FDGR”. ”Este o decizie a PNL filiala Avrig. PNL Avrig trebuie să clarifice, există acolo o majoritate, poate fi schimbat viceprimarul oricînd. Opinia mea este că dacă se discută schimbarea viceprimarului, atunci ar trebui discutată posibilitatea de a se face modificări și în celelalte funcții care țin de CL și de Primăria Avrig. În etapa actuală, ar trebui o persoană neutră, nici din vechiul PNL, nici din vechiul PDL. Eu personal, noi, Partidul Liberal, nu susținem un viceprimar din colegii care au provenit din colegii de la FDGR. Asta e exclus în etapa actuală.  Restul poate fi oricine”, a declarat Mircea Cazan pentru Turnul Sfatului.

Explicația pentru care liberalii nu vor un membru sau fost membru FDGR ține de reprezentativitate. FDGR ar avea în urma protocolului cu PNL atât primarul, cât și viceprimarul.

În urmă cu două luni, primarul Arnold Klingeis a fost întrebat dacă majoritatea nou creată va conduce și la desemnarea unui nou viceprimar în locul lui Dan Cermonea (PSD), iar răspunsul său a fost afirmativ. "Cred că da (…) Este normal ca noua majoritate să-și dorească asta, dar rămâne de văzut  ce vor decide colegii liberali" a spus Klingeis.

În luna februarie, la Avrig s-a semnat un protocol local între FDGR și PNL pentru a debloca situația de la nivelul Consiliului Local. Ca răspuns, FDGR a fost de acord cu schimbarea din funcție a vicepreședintelui Consiliului Județean, PSD, Ioan Banciu cu liberalul Constantin Șovăială. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  elena

  Oare ,ma -ta poate fi viceprimar de Avrig daca tot zici ca pana la urma oricine poate fi??? Cat de prost potivsa fi??Citeste -ti declaratia agramatule!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Daniela Campean conflict de interese grav !!

  consilierul judetean Daniela Campean este intr-un grav conflict de interese,fiind si avocatul celor care se judeca tocmai cu…CJ

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorin Lotrean @ 2

  Romania lucrului bine facut incepe la Sibiu si se termina in jud.Olt obasia lui Darius Valcov si ale lui comori ascunse :) asa se face totul undercover. Daca mai sapati veti avea si alte surprize pe langa maimutza asta de Campean,toti o apa si un pamant ! Noul PNL vechile obiceiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact