Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cine are curaj sa experimenteze un accident usor, de buna voie?

Sibienii dornici să vadă pe pielea lor cum se simte un accident ușor sunt așteptați în week-end, în parcarea de lângă complexul Dumbrava, la o demonstrație gratuită.

Experimentul este organizat de Clubul Rotaract Sibiu, în colaborare cu Poliția Rutieră Sibiu și Primăria Sibiu, în cadrul unei campanii de conștientizare asupra importanței purtării centurii de siguranță în trafic. Practic, prin această campanie, sibienii pot asista și participa la o demonstrație gratuita, realizată pe un simulator, a ceea ce înseamnă un impact rutier la aproximativ 20 de km/h.

”Menționăm că aceste teste de desfășoară în condiții de  siguranță, iar la fața locului vor fi prezenți reprezentanți ai Asociației Voluntarilor SMURD. Cei care doresc să facă acest experiment pe simulator vor semna, înainte, o declarație pe propria răspundere, dar vor fi asistați în permanență de membri ai Clubului Rotaract Sibiu, de voluntarii SMURD și de agenti ai IPJ Sibiu”, specifică organizatorii.

Campania “Condu Prudent! Alege Viața!”, a fost inițiată în 2008, pentru sensibilizarea conducătorilor auto asupra accidentelor rutiere numeroase cauzate cu preponderență de comportamentul agresiv la volan și imprudență. Sibienii curioși de experiența unui impact la 20 de km/h sunt invitați  în cele două zile să testeze simulatorul.

Experimentul se va desfășura în perioada 9-10 mai 2015, orele 9:00-17:00, în parcarea de lângă Complexul Dumbrava, pe Șoseaua Alba Iulia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

andra

Acum 8 ani

Adica sambata si duminica de fapt?
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

Complex Dumbrava pe Soseaua Alba Iulia???
Raspunde

fa scoala tata

Acum 8 ani

ziaristi care nu stiu nici macar strazile din orasul nostru. artera principala a Sibiului este milea - piata unirii - saguna - alba iulia. daca complexul dumbrava este pe alba iulia atunci sa ne dai te rog si numarul la care il putem gasi. sau este vorba de piata unirii 6?
Raspunde

LAURA

Acum 8 ani

Când ajungi să recunoşti în tine însuţi omul care eşti cu adevărat, îţi dai seama şi că \"mediul\" nu te va mai condiţiona niciodată, ba, dimpotrivă, că tu vei fi de acum înainte cel care va determina ce se întâmplă în jurul tău. Nici măcar nu e nevoie să părăseşti locul unde te afli, fiindcă forţa care s-a deşteptat în tine şi care se degajă din tine va transforma totul în preajma ta, astfel încât vei crea condiţii noi în contextul vechi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** luaracenter***
Raspunde

pieton

Acum 8 ani

“Experimentul se va desfășura în parcarea de lângă Complexul Dumbrava“... De care parcare sa fie vorba??? Cea din spatele Teatrului, parcarea hotelului Ibis, parcarea de la “Cazarma 90“??? Nici una nu este pe Soseaua Alba Iulia!
Raspunde

Dumbrava multiplex

Acum 8 ani

Daca Sibiul avea un cinema multiplex,nu mai existau atatea accidente in oras,lumea era la film.
Raspunde

@6

Acum 8 ani

De acord numai că transmisiile cu IMC pot asigura un raport semnal -zgomot superior accentuând poluarea electromagnetică. Apoi e o problemă separarea de zgomotul aditiv de pe canal.....si multe,multe altele . Pe toate le stie ASTRID!!! de la Clămpău???/
Raspunde

Sandro

Acum 8 ani

Experimentul se va desfășura în parcarea de vizavi de casa de cultură(parcarea laterală a magazinului Dumbrava). La eveniment vor participa și reprezentanți ai showroom-urilor din Sibiu dar și reprezentanți ai clubului de raliu. Vă așteptăm! :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus