Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Forza ZU in Piata Mare – "cel mai mare concert din Romania"

În mai puţin de două săptămâni Forza ZU ajunge la Sibiu, iar în Piaţa Mare, Morar şi Buzdugan vor întreţine atmosfera şi vor prezenta un eveniment care reuneşte în faţa publicului 36 de trupe şi artişti ai scenei muzicale româneşti.

„Acum patru ani am vrut să facem un concert, dar România a vrut mai mult. De aceea, an de an de atunci facem istorie. Forza ZU vine la tine! Sâmbătă, 23 mai, ora 15:00. Cel mai mare concert din România devine și mai mare. Ne întâlnim să cântăm împreună în Piața Mare. Un loc de poveste. O scenă epică. Forza ZU unește zeci de superartiși cu zeci de mii de voci într-o singură zi. Ai intrare liberă la cel mai mare concert din România. Ți-ai pregătit vocea?”, spun organizatorii.

Artiștii și trupele care vor urca pe scenă sunt B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.

Concertul va fi transmis live pe ZU TV, la Radio ZU și pe pagina de Facebook Radio ZU. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

12 comentarii

Tom si Jerry

Acum 8 ani

Daca nu vine si motanul puscarias felix nu merg la concert
Raspunde

Alexander

Acum 8 ani

O sa fie ceva magic! O sa fie o zi de vis! Felicitari organizatorilor ca au ales Sibiul,vom face istorie!
Raspunde

mda

Acum 8 ani

K I T S C H
Raspunde

@alexander

Acum 8 ani

Vom face istorie ! A spus gemand sibianca cand i -a bagat-o Nicu Ceausescu ! Din fericire a facut doar un bitong pe care l-a numit Alexander
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Gratis?
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Nu,moca pt sibieni pomanagii ca tine!:))):((((((
Raspunde

Stop

Acum 8 ani

Sub masca culturii apar asemenea grozăvii plătite din banii sibienilor, miticii se bat cu degetele pe burta si ragaie ca după un prânz copios. Bravo, Astrid Fodor!
Raspunde

sergio

Acum 8 ani

Numele meu e sergio alexandro si sunt cel mai mare PUPI al primariei Sibiu.
Raspunde

Unu

Acum 8 ani

Domnilor de la Turnu Sfatului despre protestul de sambata seara, din piata mare nu am vazut niciun articol!? Publicati doar cand primiti directiva???? Daca era Raluca Turcan sunt convins ca aparea ceva...
Raspunde

Fodor

Acum 8 ani

Da, ne mai trebuie zilele orasului, in rest le avem pe toate ....
Raspunde

gugu

Acum 8 ani

Va rog nu mai folositi termenul \"artist\" langa astfel de mizerii. pacat de orasul nostru \"cultural\".
Raspunde

x

Acum 8 ani

Pai si normal ca vin toti astia in piata mare, daca nu avem cinema multiplex...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus