X

De ce au votat deputatii PSD de Sibiu impotriva maririi alocatiilor. "A fost o defectiune tehnica"

Proiectul care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii a fost aprobat ieri de Parlament cu 332 de voturi favorabile şi doar două abţineri. Inițial, însă în şedinţa de dimineaţă, la dezbaterea pe articole a proiectului de lege, mai mulţi deputaţi au votat împotriva acestui amendament. Printre cei care au votat contra măririi alocațiilor au fost și sibienii Ioan Axente și Gheorghe Frăticiu.
După negocierile dintre PNL și PSD, proiectul de lege a intrat la votul final, acesta trecând cu doar două abțineri. ”A fost o defecțiune, cum să zic… Această ordonanță era propusă pentru respingere, urmând să vină alta, pentru aprobare. Neatenți, colegii… Oricum, să știți că mărirea asta tot se făcea, dar aici a fost o defecțiune tehnică…”, a declarat Ioan Axente.
La şedinţa de ieri dimineaţă a Camerei Deputaţilor au participat doar 180 de deputaţi, iar liberalii s-au mobilizat la votul pe amendamente, în timp ce mai mulţi deputaţi PSD au lipsit. Acest amendament care prevedea dublarea alocaţiilor a trecut cu 98 de voturi favorabile şi 77 “împotrivă”.  
Alocaţia de stat pentru copii s-a mărit de la 42 la 84 de lei. Premierul Victor Ponta a precizat că Guvernul va găsi pentru acest an resursele financiare necesare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Am citit, cunosc și sunt de acord cu Termenii și c

  la fel a fost si atunci cand unii v-au ales. speram sa nu se mai intample la fel la urmatoarele alegeri

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  roman

  tare a fost o eroare …poi eroare e ca va suporta poporul roman pe toti politicienii tradatori de neam … eroare tehnica …de ce de subjug ? asa aveti ordin strain ?!!!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  relu

  ce intrebare stupida ,intreabate de ce nu au schimbai cum au promis cind s-a format usl ,si anume ca schimba legea pensilor fraudata de roberta cu complicitate a traseistilor politici ,unpr ,[cvorum ] bai astia lucra ,perfig si curveste ,una va promite in public si alta face cind ajunge la cascaval ,uitativa cit de discriminatoriu si cu dedicatie au indexat pensile ,adica de a valma 5 la suta la toata lumea si la aia cu 5 roni si la aia cu 30 000 roni concluzia tragetio singuri ,bai televiziunile pupin fund care faceau emisiuni sociale cum a-r fi ,anena 3 si romania tv ,plingeau de mila guvernului ,ca nu sunt baniu pentru dublarea alocatilor la amariti de copii ,era un mare psd ,de facea in totalitate parinti betivi si vezi doamne se duc cu fabuloasa suma la crisma ,mai avea un pic si spuneau ca se duc sa-si petreca concedile la maiami ,dubai ,abu-dabi ,etc ,bai va spun eu sursa de triplat alocatile ,nu plimbati pe la dna ,s-a vada tot bulumacu ce le faceti la acesti subminatori ai economiei tari confiscat prejudici si nu puscari cu spa bagati acolo intre mari in\\fractori ,pedepse dupa valoarea prejudiciului ,si scriem carti si gata scapam cu un sfert de pedeapsa ,s-a vezi banet si de alocati triplate salari la bugetari si mariri de pensi de 15 la suta +bani de 1000 de km de autostrada ,la-sa ca o rezolva si pe asta cu alocatile dar nu de la adevarati evazionisti si tepari ai tari de la noi bulumaci dupa modelu BANCOREX fura ei si platim totii ei cu ramin cu averile si noi cu necazurile

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cata

  Editura cauta urgent colaboratori sau parteneri pentru promovare online.
  Oferta este valabila pentru toate localitatile din tara.
  Cerinte:
  – cunostinte minime de operare PC si internet,
  – implicare si dedicare,
  – seriozitate si perseverenta,
  Oferta:
  – un contract de comision foarte avantajos in functie de realizari,
  – programe de instruire periodice,
  – program de lucru 1-2 ore pe zi.
  Persoanele interesate pot lasa un mesaj cu textul PROIECT la adresa de e-mail latzcu1*** si vor primi informatii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact