Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FORZA ZU asteapta peste 80.000 de oameni in Piata Mare. Ce zic vedetele despre Sibiu

Organizatorii ”celui mai mare concert făcut vreodată în România” speră ca sâmbătă după-amiază, în Piața Mare din Sibiu, să se strângă peste 80000 de spectatori. Atât s-au strâns la ultimul concert de acest gen, desfășurat anul trecut la Cluj-Napoca, organizatorii comparând Piața Mare cu stadionul Cluj Arena. Pe toate rețelele de socializare marile staruri invită cât mai mulți fani la evenimentul care este gratuit.

Conform ultimelor informații, seria concertelor va începe sâmbătă, de la ora 18:00, astăzi fiind programate primele teste de sunet și video. Marii artiști vor începe să sosească la Sibiu mâine, cei mai mulți dintre ei având mâine programate și testele de sunet. Cât privește organizatorii, ei sunt convinși că în Piața Mare se vor strange peste 80.000 de spectator și vor doborî astfel recordul de audiență înregistrat anul trecut pe sstadionul din Cluj-Napoca. ” Trebuie să fii parte la doborârea unui nou record de audienţă!. Nebunia a început în 2011 la Braşov. Atunci Radio ZU a vrut să organizeze un concert de neuitat şi aşa s-a născut FORZA ZU, cel mai mare concert din România. Au urmat Timişoara şi Iaşi. Zeci de mii de oameni au cântat alături de zecile de artişti care au urcat pe scenă. Recordul absolut a fost doborât anul trecut la Cluj, când pe Cluj Arena au intrat peste 80.000 de oameni!”, au transmis reprezentanții Radio Zu. Mai mult decât atât, artiștii care vor urca pe scenă vor invita publicul să cânte alături de ei, sperând astfel să doboare și recordul pentru cel mai mare karaoke organizat vreodată în România. ”Trebuie să vii cu vocea odihnită. Piaţa Mare din Sibiu va găzdui cel mai mare Karaoke din România”, mai spun organizatorii.

”Va fi nebunie”

De partea cealaltă, toți cei 36 de invitați, trupe și cântăreți, depun eforturi serioase pe rețelele de socializare pentru a chema cât mai mulți oameni la concert. ”Abia aștept! Sunt nerăbdătoare, mai ales că o să vină și căldura până atunci! Sunt foarte emoționată pentru ce urmează să fie acolo, știu că publicul este foarte, foarte numerous. Eu o să fac tot posibilul să fie un show cât mai interesant”, a spus Ruby.

”Anul trecut FORZAZU a fost cel mai mare concert din viața mea de artist și sper ca anul acesta să fie și mai mare”, a spus cântărețul Uddi. Tataee de la BUG Mafia crede că ”va fi cel mai mare eveniment din România” iar Loredana este sigură că ”va fi nebunie”.

"Poate să şi ningă la Forza ZU ne simţim bine oricum. E ceva incredibil. Simţi multe emoţii şi bucurie că îţi cântă toată lumea piesa", a declarat și Antonia. ”Te trec toţi fiorii Pământului, dar e bine. E un sentiment pozitiv", crede Andra. ”Am mari emoții, de fiecare dată este o experiență nouă. Mă Bucur că i-au parte și anul acesta la evenimentul acesta”, a spus și Smiley. "E cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea", a anunțat și Alina Eremia.

Lista completă

Artiștii și trupele care vor urca pe scenă sunt: B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.

 

Concertul va fi transmis live pe ZU TV, la Radio ZU și pe pagina de Facebook Radio ZU.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

48 comentarii

:)))

Acum 8 ani

vomex
Raspunde

x

Acum 8 ani

Doamne feri, vedeti ce se intampla in orasul nostru cultural, daca nu avem si noi un cinema multiplex? Se aude domnii conducatori?!?!
Raspunde

dan

Acum 8 ani

Cred ca ati pus un 0 in plus, 80.000 e peste jumatate din populatia Sibiului
Raspunde

x

Acum 8 ani

daca aveam cinema multiplex, aveam si noi unde sa mergem weekendul asta
Raspunde

Vicent

Acum 8 ani

II numara ca la FITS - pe toti care trec prin zona respectiva in timpul desfasurarii spectacolului.... Da, tot nu au cum sa ajunga la cifra respectiva.
Raspunde

@x

Acum 8 ani

daca aveam, avea-i si tu unde sa mananci seminte incultule....iar weekendul asta putea-i sa arunci si tu seminte pe jos... boule
Raspunde

so

Acum 8 ani

d-nule Dobre inainte sa scri un articol documenteaza-te ,80000 de oameni pe cluj arena?!!!!!!! stadionul are capacitatea de 31479 locuri daca nu stiai , asa ca..........mai taie un zero
Raspunde

@6

Acum 8 ani

@6, invata sa scrii corect, inainte sa faci pe altii inculti!
Raspunde

Cine-i prostu`?

Acum 8 ani

Dl. Dobre sau Smiley? \"...ca i-au parte si anul acesta...\" Oricare-ar fi, rusinicaaaa!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, audiența înseamnă numărul ălora care ascultă emisiunea!
Raspunde

so

Acum 8 ani

Bai josepf, citeste mai bine ,in articol scrie clar ca pe Cluj arena \"au intrat peste 80000 de oameni \"ce vorbim aici, trebuie sa comentezi tu ceva !
Raspunde

sb

Acum 8 ani

prostilor o piata plina inseamna 15000 ce va visati pe Maracana
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, în primul rând că în articol scrie că în piață se va strânge un spectator iar restul de 80.000 vor asculta la radio, inclusiv ăia din Cluj, care au fost pe stadion în număr fix de 80.000, claie peste grămadă, iar ăla unu\' din piață va fi peste cei 80.000 de la Cluj care acum vor asculta la radio, deci record de audiență.Și în al doilea rând, să scrii are doi i. Nu înțeleg ce-i așa de complicat?!
Raspunde

so

Acum 8 ani

joseph draga , cred ca esti obosit ,sa nu zic ..... intinde-te o juma de ora ,poate te mai refaci , hai pa ca am treaba!
Raspunde

haha

Acum 8 ani

Bolovanul asta de ziarist scrie de peste 80.000 de oameni, care sunt asteptati in piata mare. Adica poate ajungem la 100.000.Probabil ca se asteapta zevzecul sa adune tot sibiul acolo. Bai baiatule, mai intai fa o documentare sa vezi cati incap acolo si apoi sa revii in clasa a-lll-a ca sa intelegi cifrele. Deh, baiat de valcea cu facultate pe bani in Sibiu.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Nu știu dacă o să doboare recordul de karaoke, dar ăla playback sigur o să-l doboare.
Raspunde

meloman?

Acum 8 ani

Cine e Uddi?? Cine e și Tataee? Ăștia e cântăreți? Unde cântă? În budă????
Raspunde

@17

Acum 8 ani

Pai Uddi e de fapt varul gay a lu Uzzi iar Uzzi e nepotul drojdier a lu Tataee iar Tataee e bunicul lui Uddi care se crede gangster la Casa de Pensii. Si da ai fi susprins da astia toti e cantareti sau cantecaci oare care o fi? cat despre audienta nici la Bobalna nu au fost 80.000 de tarani dar cine stie poate apare si Arsenie Boca pe scena si atunci poate or navali babele ca la Michael jackson
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

bravo, o sa fie cea mai frumoasa zi. Concertul anului!
Raspunde

@19

Acum 8 ani

No șezi, că doar nu cântă Rieu...ăla da concertul anului. Nu uzzi cu uddy cu tatae și mamae, două lole jumate despuiate, un tatuat cu vocea praștie după o noapte de alcool și trei pachete de țigări... Da sunt convins că va fi concertul anului. Spectatorii vor fi plini de decență, nu vor scuipa semințe și chiștoace, nu vor arunca sticle și pahare.... Va fi o noapte de vis, fără incidente, droguri, alcool, sex etc. De-ar ploua cu bulbuci din partea mea. Grindină și tornade. Va fi concertul anului :)))) ha ha ha
Raspunde

haha

Acum 8 ani

Uzi; Uli; mamae si cu soacra nu sunt aia de trimit la origini la foc automat?de nu poti SA distingi nimic CE debiteaza din cauza bipurilor neintrerupte pt. exprimarile lor?daca citesti ce nume de scena si-au luat lepadaturile parca ai calatorit in timp si ai ajuns in preistorie. in felul asta e intr-adevar unica mimarea la microfon dupa disc.
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 8 ani

Muriți bă, muriți de invidie :))
Raspunde

gio

Acum 8 ani

cu cine sa vi in fata cand televizorul e plin de cocalari si artisti de carton?pana si tusa Geta e VIP in tara daca doineste ceva in timp ce mulge vaca...daca esti parasuta si esti injectata de silicon nu mai conteaza ca ai doua clase ca trenu`,au grije de tine baietii cu burtile cat China si cefele late ca lopata...bineanteles in schimbul unor probe in genunchi date la microfonul lor. :)
Raspunde

@20,23

Acum 8 ani

A ha ha ha!!!sunteti virali,foarte tari comment-urile voastre ,am ras de ma doare burta...keep going...boys !!!:)))))))))))))))))))))in mare parte pe tiganii de astea sifoneaza banii primaria mutalaului si CJ Sibiu...si o vorba de-a lui Mircea Badea...LA PUSCARIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

gio

Acum 8 ani

80 000 de oameni nu a adunat nici Scorpions la concertul din sibiu(2007) in conditiile in care intrarea a fost libera,domnule ziarist de paie.Ai putea publica un articol de genul;Stimati sibieni,sambata 23 mai va avea loc in oras un cutremur cu magnitudinea de 15 grade,pe aceasta cale va informez ca trebuie sa parasiti locuintele si sa va indreptati catre centrul orasului...P.S nu uitati sa sunati si neamurile de la tara!chiar si in conditiile astea nu ai unde sa bagi 80 000 de oameni in Piata Mare d-le ziarist.pot intreba ce prafuri folosesti???
Raspunde

rony

Acum 8 ani

da bubele pe voi ofticosilor ,ba pe goaza aia de arena cluj ,facuta de penalu de fost sinistru al tari ,pitic porno [boc]acum urmarit penal funia se apropie si de gitu lui ,din deturnari de bani de la bugetu public .nu s-au adunat ,80 000 de spectatori nici in cei 3 ani de la inaugurare ,daca i-i aduni pe toti dar la voi la tara la cluj grandomania si prostia se masoara in km ,ba voi aia cu scolile unde sunt marile inventi facute de sutele de mii de ingineri pe care ia-ti produs ,mai ceva ca raportarile toasului ceasca la productia de cereale la hectar ,la anu si la voi copy -paste ,cupa modelu ce se intimpla la sibiu anu asta la anuu si la voi in goaza dinytr dealuri ,bai sibieni cind vedeti nasina cu inscriptia cj ,fiti atenti astia sunt copy -paste cu carneteklu si aparatu de filmat la ei vine la copiat ca atita i-i duce capu ,daca au adus firma di loghi s-a le faca oale ,cind la mediasi se face vase emailate de 200 ani ,va dati seama ce produce multele choscuri dediplome de la cluuj si napoca ,victor ,tudor popa gool ,bara [,,,,] goll ,libidinosilor nu mai aveti control ,deveniti jalnici si penibili ,ba si tu aia cu 80 000 jumatate din populatia sibiului ,bai ,populatia de cind s-a inchis la vale de carpati uzinele si fabricile populatia sibiului s-a triplat ,s-au nu ai observat ca sibiu se invecineaza ,cu cisnadie ,saliste ,vestem etc ,restu trage singur concluzia ,in viitor in ritmu de crestere a economiei sibiului si judetuilui o s-a te caesti ca ti-ai trimis copilu la cluj la tara ,sibiul devenind capitala de drept a transilvaniei nu autoproclamata cumn o face aia frustrati de cluj si napoca
Raspunde

Cata

Acum 8 ani

Editura cauta urgent colaboratori sau parteneri pentru promovare online. Oferta este valabila pentru toate localitatile din tara. Cerinte: - cunostinte minime de operare PC si internet, - implicare si dedicare, - seriozitate si perseverenta, Oferta: - un contract de comision foarte avantajos in functie de realizari, - programe de instruire periodice, - program de lucru 1-2 ore pe zi. Persoanele interesate pot lasa un mesaj cu textul PROIECT la adresa de e-mail latzcu1*** si vor primi informatii suplimentare.
Raspunde

Întrebare către Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Cât v-a plătit grupul Intact pentru această publicitate?
Raspunde

observatorul popular

Acum 8 ani

Văleu! da\' văd că o faună bogată are săptămânalul Turnul Sfatului...Aici comentează tot felul de agramaţi, aflători în treabă şi trepăduşi...Vai, vai!
Raspunde

@29

Acum 8 ani

Bine că ai apărut tu...din fora spontană. Vai, vai.
Raspunde

@26

Acum 8 ani

O sa fie sigur peste 80 ooo de suflete adica si sibieni si oi deopotriva si daca socotim ca la putoare o oaie face cam cat doi sibieni v fi un damf pe cinste. Vezi ca iar ai inceput sa scrii frustat in loc de frustrat. Ce naiba regresezi deja? Si lasa-i naiba pe aia din Cluj ca pe voi va asupresc cuceritorii din Brasov , ei sunt cei care de ani va fura deconcentratele , banii , investitiile aquaparcurile si acum multiplexurile LIBERTATE PENTRU SIBIENI DREPTATE PENTRU SIBIU Cetateni din tot judetul uniti-va ( dar nu cu oile ca uitati-va ce @natang am creat)
Raspunde

@31

Acum 8 ani

Singuru nating de pe aici esti tu frustratule, ceea ce scrie omul acela e adevarul adevarat ofticosule, iar putoarea de oaie o aduci tu cu contaranii tai, frustratule, sau esti si tu unu din aia nascut si crescut pe\" Times Square \" din cracanatii din deal. Ba omul acela face presa adevarata ceea ce trebuiau sa faca sutele de ziaristi pusi pe manipulari si interese, asa cum esti si tu, frustratule. Ba cuceritorii de iasov sunt hoti comunisti ca si tine, stai linistit ca deconcentratele o sa vina inapoi, o inceput democratia adevarata, sa mai scapam si de al vostru reprezentant de frunte din fruntea guvernului, si apoi o sa vezi @ natarau creat de comunisti.
Raspunde

@32

Acum 8 ani

Tu vorbesti despre tine la persooana a treia? Tu esti natangul mai prostane, tu esti singurul care poti sa scrii un comentariu ca cel de la @2 Pana una alta hotii de la Brasov va conduc , acolo da-ti banii acolo dati raportul pentru deconcentrate. Fiecare sibian care vrea sa promoveze , de la banci , de la cfr , de la finante, de la posta , de la Cortea de Conturi pana si de la Autoritatea Electorala Centrala vrea sa fie avansat la Brasov. Ai inteles prostane de Sibiu. Aia va sunt sefii... Si tare mi-e teama ca si Marelele Sas nu prea va poate ajuta sintot asa o sa ramana. Fiindca Maretul Fuhrer stie ca daca daca ar incerca ceva o sa fie inceputul sfarsitului pentu el deoarece el a iesit Presedinte cu voturile celor din Brasov si Cluj si nu cu dedicatia caineasca a unor analfabeti ca si tine. Asa ca obisnuieste-te cu situatia si mars la munca sluga!
Raspunde

@33

Acum 8 ani

Referitor la natangi(senior,junior si joseph)ai dreptate..un sfat insa,nu te mai inflama atata ,bea o bere sub Tampa...sa-ti mai racoresti creierul ala spalat de moldoveni si mitici!::::)))))))))))((((((((((((((((
Raspunde

nutu

Acum 8 ani

Niste...tarani.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

Bucureștiul ne conduce nu Braşov, ce prostii spuneți.
Raspunde

eu

Acum 8 ani

Bucureștiul ne conduce nu Braşov, ce prostii spuneți.
Raspunde

@34

Acum 8 ani

In Brasov numai cocalarii mai beau berea sub Tampa sau in Centrul Vechi...acum boierii au alte carciumi , de unde sa priveasca de sus puletzii care muncesc ca fraierii pentru ei. Deci asa ca sa intelegi nivelul 4 ...cartiere marginase. 5 Ron still a nivelul 3 .,.zona centrala Centrul Vechi Piata Sfatului 7 Ron nivelul 2 ..Mall Coresi si zona Centrul Civic Garii ( restaurante cu specific ) 8 Ron sticla nivelul 1 Restaurante aflate pe colinele din jur cu vedere spre oras sau cele situate la etajul 10 -11 a cladirilor din zona Centrului Civic cu vedere panoramica a orasului 10 -12 RON sticla Asta asa pentru tine , concitadinul tau natang nu are bani saracul nici de bere in Piata Garii din Sibiu asa ca nu are sens sa citeasca!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Sa ii bag undeva cu tot cu scena lor de 20m! Unele evenimente se preteaza pt centru, altele nu. Asta NU ! Puteti sa strangeti si 400 000 pe zecile de mii de hectare libere in afara orasului, Padure Dumbrava sau stadion. In linii mari, adunatura de drogomani si mediocrii, daca mai e si cu karaoke....vai tencuiala de pe cladiri de se urca vreo piti pitigaita ! :)) PS in Piata Mare incap circa 25 -30 000, mai mult cu greu.
Raspunde

@38

Acum 8 ani

Pai un cocalar jegos iasovean esti si tu...deci halt die klappe,arschloch!!!
Raspunde

@40

Acum 8 ani

Si cand romanii va spuneau sa nu va imperechiati frateste nu ii ascultati. IA spune tu cum il strigi pe tac-tu poliglotule? Uncle Dad?
Raspunde

@41

Acum 8 ani

...pana una alta tie-ti zic asa-fucking sucker arschleker aus Iasov !!!...multumit,gibonule???:))))))))
Raspunde

@42

Acum 8 ani

De ce vorbesti urat....nu -i vina mea ca o ai mica si te -a certat mamica
Raspunde

@38

Acum 8 ani

Cocalarii de iasov alias puletzii parazitari ce se cred boieri si duhnesc a plosite parazitare, beau bere la inaltime, la nivelul 1 ca sa aiva vedere panoramica asupra catunului de sub timpa, plin de kitchuri, cocalari si ursi.
Raspunde

ha ha@44

Acum 8 ani

ce sa coment si iasovenii cu cerbul lor de aur unde canta gica petrescu....sunt nostalgici si nu si dau seama k orase mult mai mici i au depasit de nu le mai vad urma....dai dreak de soldoveni cocliti
Raspunde

@45

Acum 8 ani

Asa este bai sibiene ... Sta Brasovul si se tanguie cand o cante Velea sa umple Sibiul de cultura. Apoi circul lui Chiriac cel mai cunoscut minoritar din Sibiu care atrage hoardele de turisti superbogati care au eclipsat Barcelona si New York Mandra corabia , mester carmaciul ...si ii place carma de tare de tot! Noroc ca sunteti doar 137 000 ca majoritatea sunteti handicapati si nu va dat seama!
Raspunde

60.000 pe zi

Acum 8 ani

60.000 zilnic se aduna la festivalul de teatru, conform chiriac, si conform Turnul Sfatului, deci aici va fi doar cu 20.000 mai mult. Cine spune adevarul?
Raspunde

@46,47

Acum 8 ani

Sunteti jalnici iasoveni fomisti fraieri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus