Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

HC Sibiu, la ultima reprezentatie din acest sezon

Handbal Club Sibiu joacă ȋn această seară, ȋn Sala "Transilvania", ultimul meci din sezonul 2014-2015 de Divizia A, seria B. O ediție de campionat ce o va ȋncheia pe poziția a șaptea, indiferent de deznodământul partidei cu UNIT Alba Iulia, adversara din această seară. Echipa din Alba Iulia este ocupanta penultimei poziții, având doar o victorie și un egal, ȋn rest doar ȋnfrângeri, astfel că este o bună oportunitate pentru gruparea antrenată de Matei Damian și Ştefan Niculae să le ofere suporterilor sibieni o mostră de handbal cu multe goluri.

"Cu ocazia acestui meci de handbal se vor pune ȋn vânzare mingi cu autografele jucătorilor și se vor strânge donații, toate fondurile astfel obținute fiind donate Fundației UN COPIL O SPERANȚĂ. Vă mulțumim", transmit organizatorii. 

Ambele echipe vin după o ȋnfrângere. Sibiul a capotat pe terenul celor de la HCM Sighișoara, scor 36-38, ȋn timp ce echipa din Alba Iulia a suferit, pe teren propriu, un eșec usturător ȋn fața formației CH CSU Politehnica Timișoara, 21-40.

Partida dintre HC Sibiu și UNIT Alba Iulia are loc astăzi, ȋn Sala "Transilvania", ȋncepând cu ora 19:00. Ȋn deschiderea jocului de seniori este programat un meci de minihandbal (copii 7-8 ani), ȋncepând cu ora 17.30.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus