Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Doi spargatori de masini prinsi de politistii sibieni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au reținut ieri doi bărbați bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din auto. Cei doi sunt suspecți de săvârșirea a nu mai puțin cinci astfel de fapte.

”Doi tineri, din care unul minor, în vârstă de 16 ani și unul major (19 ani), ambii domiciliați în municipiul Sibiu, sunt principali bănuiți de săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat (furt din auto)”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Împotriva bănuitului major s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

just-ice

Acum 8 ani

La ora asta deja cred ca au iesit deja din arest. Au grija judecatorii din Sibiu, asa cum ne-au obisnuit dealtfel, sa nu stea prea mult ascunsi. Hotii, talharii si criminalii nu stau nici macar 24 de ore in arest, ei nu prezinta un pericol, poate cei care fura o ou sau o gaina, sa stea mai mult, astia sunt pericol public.
Raspunde

Pagubit

Acum 8 ani

In 26.05 masina mea aflata in fata portii de pe Stefan cel Mare a fost sparta si mi-a fost sustras portmoneul cu actele personale. Vreau sa dau si eu cu ochii de faptasii astia.
Raspunde

@2 Pagubit

Acum 8 ani

Ma gandesc ca ai lasat si geamul deschis nu? Vezi sa n-o uiti pe nevasta-ta dezbracata printr-un bar ca ti-o poate o carpeste vreunu si vrei sa dai ochii si cu ala pe urma!
Raspunde

@2

Acum 8 ani

ce vita cu cabina esti :))))
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 8 ani

Cum cristos să îți lași portofelul la vedere în mașină...
Raspunde

Pagubit

Acum 8 ani

Geamul masinii a fost spart, asta ca sa stie toti \"inteligentii\" de mai sus. Aveti 2 clase ca trenul si v-ati gandit sa comentati aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus