Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Perchezitii DNA la Sibiu pentru scoli reabilitate cu fonduri BEI

Procurorii anti-corupție au descins în această dimineață în șapte locații din țară, căutând dovezi într-un dosar privind reabilitarea unor școli, cu fonduri de la Banca Europeană pentru Investiții, au declarat surse judiciare, pentru presa centrală. Anchetatorii fac percheziții în Sibiu, dar și în Brașov, Alba Iulia, Piatra Neamț și București. Perchezițiile vizează un program de reabilitare derulat în perioada 2011-2012.

Potrivit unui comunicat de presă remis de DNA, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Alba efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie. "În cursul zilei de 3 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 7 locații reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiile Sibiu, Brașov, Alba Iulia, Piatra Neamț și București", se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Ina

Acum 8 ani

Deci unde/la cine in Sibiu au fost? Chiar nimeni nu stie?
Raspunde

eu

Acum 8 ani

ar fi bine sa stim si noi numele celor implicati, sa stim cu cine isi desfasoara copiii nostri activitatea...asta in cazul in care sunt si profesori pe lista...
Raspunde

dorina

Acum 8 ani

Trebuie să aveţi dorinţa intensă, arzătoare, de a fi mai mult decât aţi fost vreodată înainte. Asta scrie celebrul *** în cartea ”Succesul în viață”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. *** de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** adriana.jurj***
Raspunde

Cu informatii

Acum 8 ani

Nu in Sibiu, ci in judetul Sibiu, la Malancrav si Buzd. In Sibiu, pe BEI, a fost refacuta Scoala 4.
Raspunde

da

Acum 8 ani

sunt directori de scoli care se cred stat in stat
Raspunde

Ionut

Acum 8 ani

Evitaţi tentaţia „perfecţionismului”. Dacă vă veţi împiedica de primul obstacol şi nu-l veţi depăşi, nu veţi mai face nimic. Asta scrie celebrul *** în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. *** de comision. Pentru mai multe detalii, *** la ***: bozdoc_ionutz***
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

si n-au prins pe nimeni cu ocaua mica?
Raspunde

cas13

Acum 8 ani

simona pop e cumva in lista. Daca nu ar cam trebui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus