X

Raspunsul liberalilor privind existenta unui candidat FDGR la CJ. "Sa fie concurenta"

După ce Hans Klein, fost consilier local al FDGR, a declarat că Forumul va avea un candidat pentru șefia Consiliului Județean, la alegerile locale de anul viitor, liderii PNL Sibiu susțin că vestea îi bucură. ”Timingul strategiei PNL nu este schimbat de declarația unei persoane sau alteia. PNL își va prezenta strategia public la momentul în care vom avea toate deciziile luate discutate în partid”, a spus copreședintele Raluca Turcan. Mircea Cazan a punctat la rândul său. ”Democrație înseamnă ca fiecare partid să aibă candidat, să fie concurență, să fie o competiție cât mai corectă”, a spus deputatul liberal.
”O să avem un candidat anul viitor”, a anunțat Klein. Întrebat în cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului, ce va fi publicat în ediția de luni, dacă va fi un reprezentant al FDGR sau PNL, Klein a răspuns: ”FDGR. Unul al nostru. Dar va fi ales de consilieri, după alegeri. Vom avea un candidat, da”, a răspuns fostul consilier local. Întrebat dacă acest candidat este acum consilier județean, Klein a răspuns sec ”s-ar putea”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fanel

  bai post greu ,s-a cam gatat cu baroni ,a bagat spaima in ei ,dna ,de cind cu ascultatu ,nu mai tine nici cu limbaju ,codificat ,plesca ,spital ,gara ,scobitu in nas ,trasu de urechi ,etc ] gata se traieste din indemnizatie ,si oameni care se duc la vot vor ,investiti si locuri de munca ,nu nepotisme si ,angajari de rude ,prieteni si alti apropiati ,gata nu mai ne prostiti cu un litru de ulei si doi mici ,si dupa trai pe vatrai la voi si la noi bulumaci ,austeritate pina la moarte ,apucativa de ce trebuie s-a faceti ,europa ne ofera bani gratisi pentru investiti serioase ,nu mai tine si aia dimn mediu rural vor s-a traiasca in civilizatie urbana ,nu mai tine in campanie aruncati 2-3 bascule de sotar pe ulite si gata modernizarea satelor dar buda si canalizarea +modernizarea ulitelor tot ca acum 300 de ani ,adica in fundu gradini si apa la capatu satului ,gata boierilor fosti tasi de partid ,prosteala a luat sfirsit ,adica 4 ani noi 4 ani voi ,si noi bulumaci care va votam tot ,boi si oi

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Master

  Sunteti jalnici,patetici si nu in ultimul rand niste traseisti politici ordinari ,atat relicvele expirate de la FDGR cat si papagalii de la PNL ,vai de capul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact