Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Director CFR: Fata de ofertele standard, venim cu Trenul Tineretului, de la Sibiu la Constanta

Sibienii au și vara aceasta tren până la Constanța, managementul companiei CFR Călători anunțând că Trenul Tineretului – cum a fost el numit -  va ajunge la mare mai repede ca înainte.

“Față de ofertele standard, venim cu așa-numitul “Tren al Tineretului”, care se adresează în special celor care, parafrazând numele unei melodii, noaptea nu dorm și călătoresc, ajung dimineață pe malul mării, întâmpină soarele pe plajă. Acestora le-am dedicat un tren, “Trenul Tineretului”, care va circula în perioada sezonului estival, de la Sibiu până la Constanța, prin București. Este un tren care, în anii anteriori, s-a bucurat de un mare succes. Am constatat că publicul care-l utilizează este compus din tineri, majoritatea până în 30 de ani și în cel mai rău caz în jurul vârstei de 30 de ani, ușor trecut”, a declarat Adrian Vlaicu, directorul de Strategie al CFR Călători, citat de Agerpres.

Tarifele la trenurile Inter Regio se vor menține la nivelul celor de anul trecut, la acestea urmând să se aplice toate reducerile tarifare operate de CFR Călători.

“Recomand tuturor celor care merg în grupuri să utilizeze oferta de mini-grup, care le oferă călătorilor o reducere de până la 25 la sută din prețul total. Toate reducerile pe care le avem în paleta noastră de oferte sunt valabile și pe litoral”, a subliniat Adrian Vlaicu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

ro

Acum 8 ani

o sa mearga cu viteza luminii pe vechile rute lasa-te in paragina de dupa uciderea lui Ceausescu
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

O ce fain, acum cu noul sistem Maglev la nivel european o sa fim in Kostendje in 45 minute. Cool !
Raspunde

calotor

Acum 8 ani

ba rusine ,am ajuns din regina cailor ferate [statia sibiu ] o simpla halta ,si ne bucuram ca mitici de la vale mai baga cite un trenulet in afara de cele 2 trasee de navetisti ,sibiu ,ciineni si sibiu -copsa si retur ,rusine ,asta inseamna regionalizare dupa sistemu ,cripto -comunist ,distrugeti adversaru ,si cum fal ineficent ,ba electrificat traseu o legatura cu ,copsa via culoaru 4 pan european cf ,detrtactorilor si sabotori ,ajutati de cozile de topor din interioru sibiului ,s-a ajungem s-a ne bucuram ca ne leaga de mare cu un trenulet care circula cu viteza melcului ,pina ia-sa din judetu sibiu ,face cit ai merge pina la copsa si retur rusine detractorilor ,bai si tu ala cu deconcentratele ,asta inseamna pentru bibilica ta regionalizarea la care prin vnzare ai luat parte [posta ,curtea ,de apei ,romtelecom,gaz ,electrica ,drumuri ,cfr ,anaf ,notari ,publici ,,etc ] fa o evaluare ,matematica de clasa 2 si vezi cite locuri de munca ai vindut la alti ca la sibiu vine sasi si ne fac locuri de munca ,ca din partea voastra ,acum toti sibieni migram spre ,OCCIDENT
Raspunde

calotor aka nătângu\'

Acum 8 ani

Tu chiar nu ai simțul penibilului și al ridicolului???? Cred că ai avut un șoc cu drăcoveniile alea de deconcentrate și ai rămas agramat, avirgulat și trepanat !
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Trepanat esti tu, ba panarama.
Raspunde

siby

Acum 8 ani

...da, nu mai facem 14ore ci doar13!!!!beton...de ce nu s-au gandit sa-l duca pe Brasov-Bucuresti-Constanta, in maxim 8.5 ore eram la Constanta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus