X

Afacere pe urma aeroportului: transport pasageri la Sibiu

O agenție de turism din Sibiu a venit cu ideea de a organiza curse de pasageri către și dinspre Sibiu, exclusiv pentru persoanele care folosesc serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. Ideea a fost foarte bine primită de reprezentanții AIS, care spun că încurajează dezvoltarea de astfel de servicii.

”Nu este chiar un parteneriat în adevăratul sens al cuvântului, este business-ul lor exclusiv, dar noi încurajăm astfel de inițiative. Parctic firma de transport are închiriat un loc de parcare la noi și aduc pasageri din județele vecine”, a explicat pentru Turnul Sfatului, Nicoleta Boborodea, purtătorul de cuvânt al AIS.

Cât privește firma respectivă, este vorba despre Carpathian Travel Center din Sibiu, iar deocamdată aduc pasageri din județele Hunedoara, Alba, Cluj si in viitorul apropiat cu judetele Mures si Vâlcea.

„Lansarea acestui serviciu urmărește, în primul rând, asigurarea unei capacități mai mari de transport persoane spre și dinspre aeroportul Sibiu precum și fluidizarea traficului de pasageri. Credem că un asemenea serviciu ar putea contribui și la atragerea de noi companii care să opereze zboruri pe Aeroportul Internațional Sibiu”, spune Alexandru Ujupan, managerul Carpathian Travel Center.

Transfer zilnic și la Bâlea Lac

Aceeași agenție de turism a lansat și un nou serviciu turistic pentru cei care doresc să viziteze și împrejurimile Sibiului, un transfer zilnic între reședința de județ și Transfăgărășan. Bâlea Bus va circula în fiecare zi între Sibiu și Bâlea Cascadă, turiștii urmând să folosească telecabina pentru a urca la Bâlea Lac. Microbuzul va pleca zilnic de la Sala Thalia urmând să oprească în alte două stații pe parcurs, la Avrig și la Cârțișoara.

Microbuzul care leagă Sibiul de Bâlea Cascadă va face în fiecare zi câte două curse. Dimineața, microbuzul pleacă din Sibiu în zilele de luni, miercuri și vineri la ora 8:30, iar marți, joi, sâmbătă și duminică la ora 9 iar cel de după-masă pleacă zilnic de la Sala Thalia la ora 15:30. Retururile de la Bâlea Cascadă pornesc cu o oră mai târziu, după același orar.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adi 3

  fara curse internationale italia,spania,franta ,anglia nu se poate face nimic
  vedeti cluj vreo 12 zboruto pe zi,mures 3/4.timis vreo 8
  la sibiu nimic cu eroport modrn,nou si aproape de oras!
  autobuz 11,…,taxiuri,..microbuze..etc
  ce dracu mai vreti voi astia de la cond aeroport?cibuc,mita,euroi sau atlasib?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pt.3

  Uite, nea braşovene cum vă trage iubitul vostru Niţă apa în guriţă!!!Sprijin necondiţionat pentru PONTAAA penalull, de Niţă şi al lui zic…sau poate şi tu eşti din gaşcă! Guvernul refuza sa dea teren pentru Aeroportul Brasov pe motiv de … „prelungire a termenului” si „modificare a termenului”. Senatul va dezbate doar la toamna propunerea Brasovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact