Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Mesajul lui Chiriac pentru Iohannis, de ziua lui: Sa faca din Romania ce a facut din Sibiu!

Sibiul a găzduit astăzi, la prânz, o conferință specială având ca temă capitalele europene ale Culturii 2021, în prezența lui Karel Bartak, director al programului „Creative Europe” din cadrul Direcției Generale Educație și Cultură, Comisia Europeană.

La conferința „Dimensiune europeană și implicare comunitară” au participat reprezentanți ai oraşelor din România și din Grecia care aplică pentru acest titlu în anul 2021. Alături de ei aflându-se și consilierul președintelui Klaus Iohannis, Sergiu Nistor, fostul comisar la proiectului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Constantin Chiriac a deschis conferința ținând să transmită un mesaj președintelui. ”Îi transmitem atât oficial, prin căile de comunicare, cât și prin domnul consilier Sergiu Nistor, toate gândurile noastre de bine. Este pentru prima dată când facem festivalul fără dumnealui. Sperăm să facă din România ce a făcut din Sibiu!”, a spus Chriac.

În replică, Sergiu Nistor a amintit de campania electorală pentru alegerile prezidențiale și de accentul pus de Klaus Iohannis pe latura culturală. ”Vă asigur că voi transmite urările dumneavoastră domnului președinte. În campania electorală s-a vorbit despre faptul că era un candidat al unui oraș mijlociu, cum este Sibiul. Rezultatul alegerilor a arătat că a meritat pariul pe cultură”, a declarat Sergiu Nistor. 

Președintele Klaus Iohannis a împlinit sâmbătă vârsta de 56 de ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

sibian

Acum 8 ani

...foarte greu,foarte greu!!!!nu o sa reuseasca pentru ca romani sunt de neam mafiot si nu mai poate starpi ceva ce sa construit de la revolutie pana acum!!!sanatate !!!
Raspunde

@sibian

Acum 8 ani

Tu ești neam de ungur??? Sau de țigan... Ce trebuie stârpit că nu \"miam\" dat seama ce \"sa\" construit în stil mafiot!?!?
Raspunde

icsulescu

Acum 8 ani

deocamdata din Sibiu 2007 iese praf si naduseala; vine si tarana, nici o grija
Raspunde

ciupitu

Acum 8 ani

Frumoasa urare, indiferent cine ar fi fost presedintele Romaniei. Sa mai gandim si pozitiv ! Dumnezeu sa ne ajute !
Raspunde

DNA

Acum 8 ani

Se poate face cultura si cu mai putini bani; iar daca aceste spectacole de starda costa aproximativ 1.000.000 euro pe zi, eu prefer asfaltatul strazilor si reparatul scolilor. De ce se prezinta presei bugetul, modul in care s-au cheltuit banii de la acest Festival cat si la cele precedente? Vrem sa stim cat a costat fiecare trupa in parte, sunt banii nostrii iar ei sunt obligati sa-o faca.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Pentru ,,@sibian,,!Traiesc in sibiu,sunt roman!imi pare rau ca esti printre cei de acel neam!!!fi mai realist domnule!!!si eu imi doresc sa se termine cu cei care fura si nu se mai satura pentru ca au de unde!!!daca romanii ,furau cat au furat ungurii si tigani,eram departe!!!!
Raspunde

naae

Acum 8 ani

Ce sa faca ba?Teatru sa ai tu ce s--e?bani? scene in centru pentru firmele de casa care organizeaza evenimentele?,asfalt,asfalt,asfalt care dupa ce se toarna se sparge si iar se carpeste? Unde este sportul?cultura,timp liber,organizat de el?
Raspunde

@6

Acum 8 ani

N-am înțeles ce îți provoacă păreri de rău. Eu știu ce mă deranjează, pe lângă incoerența în exprimare: poziția virgulelor și imperativul verbului \"a fi\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus