X
foto-strand-un-nou-accident-de-tren-un-taxi-lovit-pe-sine-33282

FOTO – STRAND: Un nou accident de tren. Un taxi, lovit pe sine

ACTUALIZARE – Șoferul taxiului are 24 de ani și, potrivit reprezentanților ISU, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis. Bărbatul este conștient și va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean. Taximetristul nu avea pasageri, în momentul accidentului.

Știrea inițială:

Șoferul unui taxi a fost rănit astăzi în cartierul Ștrand, în timp ce încerca să traverseze, cu mașina, șinele de cale ferată din capătul străzii Dimitrie Cantemir. Un echipaj SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor bărbatului.

Este al patrulea accident petrecut în ultimele 3 luni în cartierul Ștrand, pe șinele de cale ferată. Un bărbat a murit săptămâna trecută, călcat de tren. În luna iunie, o femeie în vârstă de 79 de ani a fost lovită mortal de tren, tot în zona cartierului Ștrand. Accidentul de la acea dată a avut loc aproape de strada Maramureșului, la mai puțin de o sută de metri de locul unde, în urmă cu aproximativ o lună, avusese loc un alt accident mortal. Atunci, o altă femeie în vârstă fusese lovită de tren în timp ce mergea să lucreze la grădină.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  solutie civilizata

  Toate trecerile de nivel cu calea ferata trebuie prevazute cel putin cu semnale acustice si luminoase. Bariere pui in locurile intens circulate iar acest drum creste in trafic an de an, odata cu dezvoltarea imobiliara din zona. Peste tot in Romania sunt treceri carora le lipsesc semnalele corespunzatoare de avertizare, anume cele acustice si luminoase. Iar pe langa asta vegetatia nu este toaletata iar riscul unor tragedii creste in perioadele favorabile aparitiei cetii. Suntem in Evul Mediu cand vine vorba de eliminarea riscurilor in trafic, iar aici aduc aminte si de cazul Talmaciu unde o trecere de pietoni pusa aiurea o dus la tragedie.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  serios? sa se puna o bariera de aia scumpa acolo, iar intersectiile cu cale ferata, de exemplu pe str Tiglarilor, sau Campului raman cu vechiturile alea penale?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact