Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

CSU Sibiu se desparte de un pivot. Sorin Răducan pleacă în Spania, după patru ani petrecuţi la echipa “galben-albastră”

CSU Sibiu se desparte de un pivot. Sorin Răducan pleacă în Spania, după patru ani petrecuţi la echipa “galben-albastră”

CSU Sibiu a rămas fără un pivot: Sorin Răducan a semnat cu echipa spaniolă Club Baloncesto Clavijo din Liga Espanola de Baloncesto Amateur și LEB Oro (liga a doua), a anunţat site-ul oficial al grupării spaniole.

Sportivul din Republica Moldova, cu o înălţime de 2,10 m, a jucat la gruparea “galben-albastră” în perioada 2011-2015. Perioadă în care nu a reușit să se impună, fiind folosit extrem de rar.

Directorul sportiv al formaţiei spaniole a declarat pentru site-uloficial al clubului că “Sorin este un jucător de referinţă pentru tinerii jucători din lot și că are profilul unui baschetbalist în creștere, fiind în perioada de maturizare”.

Jucătorul confirmă transferul, pentru Turnul Sfatului: “Da, am semnat cu echipa spaniolă, pe un an, cu posibilitatea de prelungire. Îmi doresc să prind minute și să am experienţă cu meciuri jucate”.

Sezonul trecut, Sorin Răducan a fost folosit doar câteva minute, în șase partide disputate de trupa de pe Cibin.

Foto: csufans.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus