Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

VIDEO Părintele Necula, membru al Cronicii Cârcotașilor. Chiar nu e glumă

VIDEO Părintele Necula, membru al Cronicii Cârcotașilor. Chiar nu e glumă

Părintele Constantin Necula va fi partener al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, ce se difuzează pe postul național de televiziune Prima. ”Poate părea ciudat un preot lângă «Cronica Cârcotașilor», sunt de acord, dar până la urmă încercăm să facem împreună o pastilă antirid, ca să înțelegeți că nimic din ceea ce lumii îi este durere nu poate să-i fie străin unui om al Bisericii. Vom fi împreună câteva emisiuni, atât cât ne va îngădui Dumnezeu și sper s-o facem cu destindere și cu bucurie. Până la urmă, decât să rămânem în afara cronicii, nu e mai bine să fim cronicari împreună?”, spune părintele sibian în promo-ul emisiunii.

Părintele Necula a demonstrat până acum că un preot poate ieși din cutumele cu care eram până acum obișnuiți. Contactat de Turnul Sfatului, părintele s-a scuzat că nu poate vorbi, fiind la filmări, la… Roma.

Membrii ”Cronicii Cârcotașilor” au descris felul în care l-au întâlnit și de ce i-au făcut invitația de a apărea în emisiune. ”Oameni care își pun tot sufletul în ceea ce fac și care te determină să iubești ce iubesc și ei. Părintele Necula este unul dintre ei. L-am cunoscut la Sibiu, unde este preot și pedagog. Un om excepțional cu o cultură extraordinară. Un om cu care poți sta de vorbă ore în șir fără să-ți dai seama cum trece timpul… Un om cu o capacitate extraordinară de a sintetiza și explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor. “Nu cred că există un om care să nu se bucure când îl descoperă pe Dumnezeu. Eu pe copiii mei nu îi trezesc duminică dimineață să meargă la Liturghie. Dacă vor să o facă o fac, și o fac. Nu îi oblig la citirea Scripturii, nu îi pun la metanii și cruci. Ei doar mă văd pe mine ce fac, și dacă vor, mă urmează. Eu asta am învățat din creștinism”, spune el. Sincer, nici nu am sperat să accepte invitatia Cronicii. Dar a facut-o și îi mulțumim mult. Din toamnă, părintele Necula ne face onoarea să realizeze “Pastila Antirid” la Cronica Carcotasilor. Urmăriți-l, nu veți regreta nicio secundă”, susțin membrii emisiunii.

Promo-ul emisiunii ”Pastila Antirid”:

https://youtu.be/A5HTwt_QiQA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

popa duhu

Acum 8 ani

Trimisul lui Streza pe pământ, acest popă de la departamentul de marketing al BOR încearcă toate metodele de spălare a creierelor celor mai săraci cu duhu, tinerii. Discerneți oameni buni și luați numai ce este bun din discursul acestor așa ziși duhovnici exaltați.
Raspunde

vivi

Acum 8 ani

intotdeauna am fost uimit de seccesul pe care popa asta cu mintea odihnita il are. Il vad plimbandu-se cu bratele odihnite pe burtoiul lui mare la ore cand altii baga mare la munca, cu cate vre-un student filfizon pe langa el, lesinat de mandria ca se plimba in compania unui vip. Debiteaza prostii la care tineri si batrani pun botul numai pt caana. in sutacat e un vip imbracat in sutana care o duce regeste din prostia si credulitatea oamenilor. Ce va spune nou acest popa ce propria voastra minte nu va poate spune? Va spune lucruri nu din propria lui intelepciune ci lucruri din carti (adica din intelepciunea altora) pe care le-ati afla si singuri daca nu v-ar fi lene sa cititi. Si voi aveti impresia ca va spune lucruri de la Dumnezeu. Dar asta e ipocrizia lui si va plati intr-o zi pentru asta. Nu va spune nimic ce nu a-ti putea descoperii si singuri daca nu v-ati lasa sufletele si mintile sa va rugineasca.
Raspunde

diana

Acum 8 ani

Sunteți culmea..omul ăsta chiar e altfel și dacă zice zice de bine. Debitează prostii? Nu cred că v-a îndemnat pe careva să faceți ceva rău sau sa zică lucruri care nu sunt adevărate. Le zice din cărți? Normal, la cât a citit și la cultura pe care o are poate împărtăși și la alții. .eu una îl cunosc de aproape 20 de ani,de când era un simplu preot care ne preda niște ore de italiană în liceu. Și faptul că era atât de neconformist nu a făcut decât să ne apropie. Ce am avut de pierdut? Am pierdut mai multe ore în care puteam sta prin baruri și am mai citit câteva cărți pe care ni le recomanda,am pierdut câteva ore în care puteam chiuli liniștiți sa mergem să pierdem vremea la statuie și am stat la ore care habar nu am cum de treceau așa de repede și eu una am mai pierdut și ceva zile în care m-am mai dus la biserică pentru că am învățat că se poate și altfel..și faptul că e diferit îl face atât de popular..
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

Vivi, esti un frustrat. Nu mai fi invidios, ca se vede de la o posta. Esti ca si cainele alacare latra si musca doar pe la spate. Hai pa
Raspunde

Roman din cetate

Acum 8 ani

Hopa au sarit asistentii sutane sefe!! Dupa ce ca taiati frunza la caini pe banii contribuabilor va arde de iesit pe tv! Pe cand un album cu proprietatile si un catalog cu veniturile BOR SRL.
Raspunde

vivi

Acum 8 ani

e altfel pt ca acest altfel vinde bine. iar prin ceea ce face acum il imita pe papa francisc tot din motivul ca e o atitudine care vinde bine.
Raspunde

Diana

Acum 8 ani

E altfel ca așa e el și așa a fost tot timpul. E libertate nu te obligă nimeni sa îl asculți. Să îl ataci e simplu dar ai prea puține arme. Așa că rămâi doar cu frustrarea că prin altceva nu te-ai remarcat până acum
Raspunde

vivi

Acum 8 ani

sigur, musai sunt frustrat pt ca am alta parere. si de unde sti daca m-am remarcat sau nu? v-am jignit idolul si sariti ca arsi. cand o sa il aud pe popa vostru ca are suficient sange in inslatie sa critice sistemul profund corupt din care face parte o sa imi schimb parerea. am experienta mea cu asemenea oameni, din pacate, care mi-a afectat profund viata. Inainte sa mai sariti sa ma jigniti nu uiati sa va utilizati creierul.
Raspunde

Didi

Acum 8 ani

E genial acest om! E imposibil sa nu inveti ceva de la el, din ce zice sau ce face! Degeaba avem cartile daca nu aplicam ce citim, pe cand dumnealui e un model pentru fiecare. Pe aceeasi argumentare citita mai jos ma intreb de ce mai avem nevoie de electricieni, doctori, IT-isti, ca doar si-au luat cunostintele din carti...? Mai mult, daca un psiholog sau terapeut pare util in aceasta societate, un preot are aceleasi atributii si ceva in plus. Mai degraba vreau sa aud comentarii privitoare la modelele promovate de mas media, alea cu botox in buze si silicoane in alte parti, acei indivizi poleiti cu aur. Sa-mi spuneti ce au facut ei pana acum? Ce model reprezinta ei?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus