X
proiectie habitus

Ce faci într-o situație de criză? Te salvezi sau te gândești la alții? CINE-MA văzut la Habitus

CINE-MA văzut la Habitus reîncepe proiecţia de filme în cea mai nonconformistă librărie- Habitus.  Startul este dat de filmul scandinav “de excepţie”, conform organizatorilor, “Caz de forţă majoră”, în regia lui Ruben Östlund. Filmul este câştigător al Premiului Juriului secţiunii Un Certain Regard la Cannes, în 2014.

Povestea gravitează în jurul unei familii suedeze care ajunge în Alpii francezi pentru câteva zile de schi. În timpul unui prânz la restaurant, o avalanşă răstoarnă totul cu susul în jos. Mama, Ebba, îşi strigă soţul, Tomas, în timp ce încearcă să protejeze copiii, doar că unică grijă a lui Tomas este să se pună de unul singur la adăpost… Poate că dezastrul a fost evitat, dar lumea familiei a fost zguduită până în temelii.

Proiecţia are loc miercuri, 16 septembrie, de la ora 20.00, la librăria Habitus. Preţul unui bilet este de 10 lei, în care este inclus, la alegere, ceai sau cafea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact