Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Atitudine de cetățean. ”Stimați edili, dacă tot reparați, nu ar fi bine…”

Atitudine de cetățean. ”Stimați edili, dacă tot reparați, nu ar fi bine…”

 

Un grup de părinți ai elevilor care învață la Școala Generală nr. 18 din Terezian au transmis Primăriei Sibiu un apel la ordine, în zona instituției de învățământ. Pe scurt, părinții solicită construirea unor trotuare pe străzile din jurul școlii, astfel încât copiii să fie feriți de circulația din zonă. ”Înțelegem că e o zonă strâmtă, însă aici este totuși o școală, iar dimineața, cel puțin, sunt extrem de multe mașini care circulă. Am văzut că se fac lucrări în zonă și inițial ne-am gândit că se vor face și trotuare, dar n-a fost așa”, au transmis părinții. IMG_20150916_075713

Și ca niște buni cetățeni au făcut poze, au copiat o fotografie de pe ”google maps” și au desenat felul în care văd ei situația rezolvată.

Propunere Trotuar Sc Gen 18 - galben-trotuar, rosu-gard scoala

Reprezentanții Primăriei spun însă că într-adevăr, s-au făcut în zonă anumite lucrări, dar, deocamdată, doar de reparații. ”La Școala Generală nr. 18 s-a făcut o lucrare de reparații, nu una care să reconfigureze zona. Nu s-a stricat niciun trotuar. Va fi analizată zona de către Direcția Tehnică a primăriei, pentru a se vedea dacă este posibilă amenajarea unui trotuar lângă școală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mirela Gligore.

 

 

 

 

 

 

 

 

cu roșu: gardul școlii

cu galben: trotuare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Balauri si mandrii nejustificate

Acum 8 ani

Da tot prostu' vine cu plodu'-i direct în poarta școlii! De ce nu încearcă să îl bage direct în clasă? Inițiativa celor ce solicită este foarte îndreptățită, și poate ar trebuii extinsă și în oraș! Apropo, o potecă de 40-50 cm se poate numii trotuar? Asta pe autointitulatele "bulevarde" din sibiu cu s mic. Unde ati mai intalnit strambaturile acestea? In Capitale Culturale Europene? ce a fost, a apus de mult, si a reusit sa deceptioneze multi straini. Rușine primaria, rușine locuitorilor și mentalitatii atat de conservatoare de atinge cotele prostiei si lauda la fiecare postare orice nimic realizat de primarie! Noroc de o mana de oameni cu spirit ce va salveaza din mocirla asta! bravo lor! Cum te simți după ce treci munții peste 400km si mergi numai pe asfalt și cum ai ajuns in Sibiu dai de pamant? [Si nu este santier in desfasurare, fiindca ar fi explicabil in acel caz]. Pana sa ajungi la cultura [teatru, cinema, muzeu, librarie, facultate] trebuie sa iti iei cizme de cauciuc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus