Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

Șofer de 18 ani. Nici nu și-a luat bine permisul și s-a răsturnat cu BMW-ul

Șofer de 18 ani. Nici nu și-a luat bine permisul și s-a răsturnat cu BMW-ul

Un tânăr de 18 ani care abia își obținuse permisul de conducere a ajuns la spital, alături de un alt prieten cu care era în mașină, după o demonstrație de teribilism pe șosea. Șoferul din Mediaș a luat azi-noapte mașina tatălui său, un BMW, și-a invitat un bun prieten la o plimbare și au pornit pe străzile orașului.

Pe strada Hermann Oberth, tânărul a apăsat puternic pedala de accelerație, mai ales că traficul era aproape inexistent la jumătate de oră după miezul nopții. Nu a mai putut controla, însă, direcția de mers și s-a răsturnat într-o curbă. Un localnic în vârstă de 18 ani nu a adaptat viteza pe un sector de drum în curbă, a intrat în coliziune cu un gard metalic şi apoi cu un zid din beton, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă”, explică agent Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

În urma accidentului, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, au suferit răni grave, însă viața nu le-a fost pusă în pericol. Pentru că Urgența din Mediaș nu mai are medici, tinerii au fost transportați la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde au şi rămas internaţi.

Şoferul este acum cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

inca un imbecil cu permis de Pitesti...probabil e din zona...din pacate, cel putin in Sibiu sunt tot mai multi!!!
Raspunde

RoadWorks

Acum 8 ani

Doar nu era să se răstoarne cu un... Logan. Șoferii de BMW-atitudine și comportament specific.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus