Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

De luna aceasta sibienii pot cumpăra bilete la balet de la Centrului de Informare Turistică

De luna aceasta sibienii pot cumpăra bilete la balet de la Centrului de Informare Turistică

Teatrul de Balet Sibiu deschide primul punct de vânzare de bilete situat în Centrul Istoric al oraşului, astfel că din 5 octombrie noua casă de bilete a TBS va fi amenajată în incinta Centrului de Informare Turistică, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

”Timp de 22 de luni, cât vor dura lucrările de amenjare a noului sediu al Teatrului de Balet Sibiu şi Casei de Cultură a Muncipiului Sibiu, sediul administrativ se va muta provizoriu pe Bulevardul Victoriei, nr. 39. Pentru publicul nostru, însă, vom deschide un punct de vânzare bilete situat în centrul oraşului. Suntem convinşi că toţi iubitorii dansului vor primi cu bucurie vestea deschiderii în Centrul Istoric, a unui punct de vânzare bilete pentru spectacolele Teatrului de Balet Sibiu”, a declarat  Ovidiu Dragoman, directorul TBS.

Punctul de vânzare bilete TBS, situat în Centrul de Informare Turistică va funcţiona de luni până vineri, după următorul program:

-luni – joi în intervalul orar 9:00 – 16:00

- vineri în intervalul orar 9:00 – 13:30.

Biletele pentru toate spectacolele TBS vor putea fi cumpărate şi în seara spectacolelor, de la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor rămase disponibile.

Biletele pentru toate spectacolele TBS pot fi cumpărate şi online, prin site-ul www.bilet.ro, la aceleaşi preţuri ca în agenţia de bilete TBS: 10 lei – preţul unui bilet întreg, respectiv 5 lei – preţul unui bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari. Teatrul de Balet Sibiu nu percepe niciun comision pentru vânzarea online a biletelor.

”Teatrul de Balet Sibiu este prima instituţie de profil din ţară şi singura din Sibiu ce permite rezervarea online a biletelor pentru spectacole. Rezervările online vor fi păstrate în sistem pentru 48 de ore din momentul efectuării rezervării. Biletele rezervate online şi necumpărate în acest interval de timp vor fi repuse, în mod automat, în vânzare. Rezervările online pot fi făcute pe siteul oficial al TBS: www.sibiuballet.ro/bilete. Biletele pot fi rezervate şi telefonic, tot pentru 48 de ore, la numărul de telefon 0269 22 96 27”, spun reprezentanții TBS.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus