X
grapini la sibiu

Maria Grapini a oscilat între Braşov şi Sibiu. “Am ales Sibiul pentru că filiala de aici este mai harnică”

Europarlamentarul Maria Grapini, care a ajuns celebră din cauza postărilor sale pe reţeaua de socializare facebook, unele cu exprimări incorecte, a fost astăzi la Sibiu. Grapini a ajuns aici în rol de lider al celui mai nou partid de pe eşichierul politic românesc – Partidul Puterii Umaniste. Europarlamentarul i-a adunat, într-una din sălile hotelului Ramada, pe toţi liderii judeţeni pe care a reuşit să-i convingă cu platforma sa.

Printre aceştia, şi preşedintele interimar al filialei sibiene, consilierul judeţean Anca Floroiu.

Grapini a lăudat-o public pe sibiancă şi a declarat că a oscilat, în alegerea locului de desfăşurare a primei întâlniri după înfiinţarea partidului. “Cred că este corect pentru colegii noştri să alegem un punct în care să fie cât mai central, pentru a nu fi excentric. Puteam să spun “Vreau la Timişoara” sau domnul Rădulescu putea să spună “Vreau la Cluj” sau secretariatul putea să spună “Vrem la Bucureşti”. N-are altă conotaţie alegerea Sibiului, îi mulţumesc Ancăi Floroiu, lidera noastră şi consilier judeţean aici, că a acceptat să fie gazdă. Criteriul a fost, nu vreau să vă gândiţi la alte conotaţii, doar că este mai în centru. Am stat să aleg între Braşov şi Sibiu. Pentru că filiala de la Sibiu este mai harnică şi o felicit, am ales Sibiul. Singura motivaţie a fost să fim cât mai central, să fie uşoară deplasarea”, a spus Grapini, la finalul întâlnirii.

Reprezentanţii formaţiunii spun că “Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) s-a născut din nevoia cetăţenilor României de a se regăsi, doctrinar şi organizatoric, într-o forţă politică puternică de centru, adresata clasei de mijloc, românilor care, în ultimii ani, au suferit în tăcere, au pierdut, au fost învrăjbiţi, umiliţi şi sacrificaţi”.

Grapini a spus şi că nu a reuşit încă să-şi facă filiale în toate judeţele din România, printre regiunile fără structură politică PPU numărându-se Constanţa, Vaslui, Neamţ, Suceava şi Vrancea.

Maria Grapini, foarte activă pe Facebook, are şi câteva postări din ultimele două zile, petrecute în Sibiu. Iată postarea din timpul voiajului spre oraş:

Maria Grapini facebook

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact