Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Atlassib sprijină Carpatica Asigurări cu 2,5 milioane de lei

Atlassib sprijină Carpatica Asigurări cu 2,5 milioane de lei

Compania Atlassib a majorat capitalul social al companiei Carpatica Asigurări, ambele controlate de omul de afaceri Ilie Carabulea, cu suma de 2,5 milioane de lei.

Sprijinul vine pe fondul mai multor încercări de redresare cu care compania de asigurări se luptă de mai bine de un an.

În urma acestei mișcări, publicată marți în Monitorul Oficial, societatea Atlassib și-a mărit astfel participația de la 93,2734% până la 93,96545% din acțiunile Carpatica, în timp ce deținerile societății Transcar și ale lui Corneliu Tănase au scazut.

”Se aprobă modificarea Hotărârii Adunării Extraordinare a Acţionarilor din data de 30.06.2015, punctul 1 astfel: "Se aprobă majorarea capitalului social al Societăţii Carpatica Asig SA cu suma de 2.500.000 lei, de la suma de 21.800.000 lei la 24.300.000 lei, prin aportul în numerar al acţionarului majoritar Atlassib SRL, prin emiterea unui număr de 2.500.000 acţiuni cu valoarea nominală de 1 leu" având în vedere că acționarii Transcar SRL şi Tănase Corneliu renunţă la dreptul de a participa la majorarea capitalului social al societăţii Carpatica Asig - SA şi sunt de acord ca această majorare să fie efectuată exclusiv de acţionarul Atlassib SRL iar acţionarul Atlassib SRL este de acord să efectueze majorarea de capital din data de 30.06.2015”, se arată în decizia publicată marţi în Monitorul Oficial, citată de Hotnews.ro.
Conform sursei citată, împuternicită să efectueze toate operațiunile cu privire la această majorare de capital a fost Angela Toncescu, fosta șefă a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a fost avizată în vara acestui an de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în poziția de Președinte al Consiliului de Administrație a Carpatica Asigurări.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

siby

Acum 8 ani

Ati primit si voi sponsorizare de la Atlassib?...Altfel nu văd motivul ptr. care ati publicat stirea.
Raspunde

atlassib?

Acum 8 ani

Atlassib si-a schimbat de curand numele! Pentru a prezenta mai bine tipul de om care circula cu autocarele lor, au redenumit firma in "Ciobanotur"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus