Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Patru străzi din Sibiu au, de vineri, sens unic | Foto

Patru străzi din Sibiu au, de vineri, sens unic | Foto

La aproximativ trei luni după ce administrația locală a lansat în dezbatere publică propunerea ca străzile Oltului și Octavian Smighelschi să fie utilizate de autoturisme doar într-un singur sens, Primăria anunță că a instituit aceste sensuri unice. Astfel, pe strada Oltului se va circula în sens unic dinspre strada Viitorului, iar pe strada paralelă, Octavian Smighelschi, se va circula în sens invers, doar către strada Viitorului.

Tot de la finele acestei săptămâni se circulă în sens unic și pe o stradă din zona Bâlea. Astfel, pe strada Spartacus a fost instituit un singur sens de mers pentru mașini pe porțiunea cuprinsă între intersecțiile cu străzile Frații Grachi și Eftimie Murgu. Pe această porțiune extrem de aglomerată atunci când părinții își duc ori aduc copiii de la școală, circulația va fi permisă doar dinspre Frații Grachi.

spartacus

În fine, tot de azi se circulă într-un singur sens și pe Aleea Roșiorilor, proiect lansat în dezbatere publică încă din luna martie. Sensul de circulație impus este dinspre strada Rahovei către Luptei. ”În scopul instituirii sensurilor unice Primăria Sibiu a instalat semnele de circulație corespunzătoare. Pentru a evita eventualele incidente, îi rugăm pe șoferi să circule cu atenție în această perioadă și să respecte semnele de circulație și marcajele din zonă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Sibiu.

 

aleea rosiorilor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

penibila chestia cu sensurile unice in Sibiu...nu ca n-ar fi utile...dar sunt complet ignorate!!! vezi str. Oituz si str. Dragalina!!!
Raspunde

Vicent

Acum 8 ani

La giratorii si sensuri stupide nu ne intrece nimeni. Dar de , banii sifonati spre germanica pe studii de trafic trebuie justificati cumva ..............
Raspunde

alt sibian

Acum 8 ani

Solutie: Camere video in capatul fiecari strazi cu sens unic pentru amendarea eficienta a celor prea comozi/nesimtiti.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

ar fi bine...dar n-o sa se intample...ca nu sunt legale...dupa parerea politiei din RO...!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus