X
oltului si smighelschi

Patru străzi din Sibiu au, de vineri, sens unic | Foto

La aproximativ trei luni după ce administrația locală a lansat în dezbatere publică propunerea ca străzile Oltului și Octavian Smighelschi să fie utilizate de autoturisme doar într-un singur sens, Primăria anunță că a instituit aceste sensuri unice. Astfel, pe strada Oltului se va circula în sens unic dinspre strada Viitorului, iar pe strada paralelă, Octavian Smighelschi, se va circula în sens invers, doar către strada Viitorului.

Tot de la finele acestei săptămâni se circulă în sens unic și pe o stradă din zona Bâlea. Astfel, pe strada Spartacus a fost instituit un singur sens de mers pentru mașini pe porțiunea cuprinsă între intersecțiile cu străzile Frații Grachi și Eftimie Murgu. Pe această porțiune extrem de aglomerată atunci când părinții își duc ori aduc copiii de la școală, circulația va fi permisă doar dinspre Frații Grachi.

spartacus

În fine, tot de azi se circulă într-un singur sens și pe Aleea Roșiorilor, proiect lansat în dezbatere publică încă din luna martie. Sensul de circulație impus este dinspre strada Rahovei către Luptei. ”În scopul instituirii sensurilor unice Primăria Sibiu a instalat semnele de circulație corespunzătoare. Pentru a evita eventualele incidente, îi rugăm pe șoferi să circule cu atenție în această perioadă și să respecte semnele de circulație și marcajele din zonă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Sibiu.

 

aleea rosiorilor

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vicent

  La giratorii si sensuri stupide nu ne intrece nimeni. Dar de , banii sifonati spre germanica pe studii de trafic trebuie justificati cumva …………..

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact