Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Fost consilier local în Șelimbăr: Maricuța era Dumnezeu pe aici! A adunat aproape 300 de hectare

Fost consilier local în Șelimbăr: Maricuța era Dumnezeu pe aici! A adunat aproape 300 de hectare

Vasile Mironescu, fost consilier local în Șelimbăr în perioada 1996 – 2000 și adversar declarat al primarului Daniel Maricuța, a ținut să intervină chiar în timpul descinerilor de la primărie pentru a-și spune propria poveste, ca locuitor al comunei, și experiențele trăite în primărie.

”Maricuța a făcut ce vrut el pe aici, spune că el e Dumnezeu pe aici! Orice autorizație voiai, orice PUZ, îți spunea să revii peste zece ani. Nu peste un an, doi, nu discuții. Aici se fură de 20 de ani, au fost terenuri luate prin șantaj, că aceasta este realitatea”, a declarat Vasile Mironescu.
Fostul consilier local spune că și el a fost nevoit să vândă un teren din cauza presiunilor la care a fost supus, fiind inclusiv agresat fizic și bătut pe stradă.
”Au furat și de la rășinărenii care au primit pământ unde e mall-ul și din exproprierile pentru autostradă, prin interpușii lui mergea cu forța sau cu șantajul și lua terenurile, bazându-se pe avocați, notari și procurori. Amenința oamenii și le lua pământul pe nimic. Pe alții i-a cumpărat. Se vorbește pe aici că a adunat aproape 300 de hectare de teren. Și nu oriunde, numai în zone bune, unde sunt magazinele, unde se fac locuințe”, a mai declarat Vasile Mironescu.
Nu în ultimul rând, fostul consilier local a mai spus că a depus plângere la DNA împotriva lui Daniel Maricuța, rămasă fără rezultat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

cineva

Acum 8 ani

Trebuie inchisi toti ! Sufera fiecare om de rand din cauza unor nesimtiti ! ...
Raspunde

Eu

Acum 8 ani

La puscarie cu ei! Ce se bucura baietii cand vin niste prospaturi! Sa le faca fundurile praf! Maricuta draga sper sa te ajute bogatia in urmatorii 10 metri patrati
Raspunde

tot eu

Acum 8 ani

Un contracandidat la primarie ce ar putea sa zica? Se bucura asta acum cu Doru Sandru...ca se chinuiau de 10 ani sa candideze si nu luau nici 10%...Nu spun ca ii cinsitit primarul, dar o facut lucruri extraordinare...si viitoarele proiecte suna la fel de bine pentru comuna. Vasile Mironescu, cel mai mare hot si mincinos. Un comunist!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus