X
Tesla S

Prima mașină Tesla din Sibiu, scoasă la vânzare. Mircea Cazan vrea altceva…

Are 25 de mii de kilometri, nu e zgâriată și are dotări ce i-au dus prețul inițial la aproximativ o sută de mii de euro. Autoturismul 100% electric al deputatului PNL Mircea Cazan, un Tesla S, e scos la vânzare. Politicianul nu vorbește despre preț, dar știe ce-și va lua în schimb. Tot Tesla. ”Mereu am vrut să țin pasul cu tehnologia. Acum e momentul să fac un «upgrade» și să iau ultimul model Tesla. Mă gândesc foarte serios la modelul SUV de la Tesla, X”, a declarat Cazan pentru Turnul Sfatului. Modelul pomenit de liberal a fost lansat oficial în 29 septembrie 2015. mircea cazan pnl sibiu

Tesla Model X, râvnit de Cazan, are două motoare, unul pe față de 263 de cai-putere şi cel din spate de 510 CP. Mașina poate accelera de la 0 la100 km/h în 3,2 secunde şi să parcurgă primii 400 de metri în 11,7 secunde. Noul model Tesla poate parcurge până la 413 km fără să aibă nevoie de alimentare.

Se mai poate spune despre acest model că este conectat permanent la internet, că ușile ”îți simt” prezența și se deschid automat când te apropii de ele și se închid după ce te așezi pe scaun. În Tesla X pot intra, în funcție de model, șase sau șapte persoane.

Actualul model Tesla, deținut de deputatul Mircea Cazan, Tesla S, are o putere maximă de 310 kW (410 CP) şi un pachet de baterii de 85 kWh, autonomia maximă teoretică fiind de 500 km. (foto: teslamotors.com)

Mașina dorită de Mircea Cazan:section-interior-primary-black

1452822681817120582 1452822682269466438 1452822682409770310 1452822682739125062

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  …Da…numai buna de mers pe autostrazile intrerupte ale patriei…De mare interes stirea dar si faptul ca ne faceti placerea de a -i revedea pe acesti doi comici “Cazan si Turcan” aproape la doua zile!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  radu

  bine ai zis …numai buna sa mergi cu mansalierul pe drumurile noastre la aproape 1000 cai putere …ei (toate partidele care defapt sunt aceeasi)reprezinta trecutul negrul al Romaniei sper nu si viitorul . oameni ca ei sa aiba parte alte tari gen Rusia , Ungaria , America < austria etc …din pacate este pe invers

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ‘tui mam aei de matematica azi si maine….revizuiti si voi calculele “Mașina poate accelera de la 0 la100 km/h în 3,2 secunde şi să parcurgă primii 400 de metri în 11,7 secunde”

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nero

  II place ” liberalului ” Cazan sa tina pasul cu tehnologia, dar cu progresul comunitatii si al societatii in general, nu are nici o treba, trec in fuga pe langa el. Nu mai vorbim de banii dati pe ligheanele astea, care sfideaza bunul simt, de vreme ce majoritatea covarsitoare a romanilor trag de ultimul leu. Unde esti Tu Tepes Doamne !!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact