X
laminorului

VIDEO – Cele mai proaste străzi din Sibiu. Pe Laminorului e decent cu căruța

Strada Laminorului se află dincolo de Podul Gării, în ceea ce șoferii numesc ”Triunghiul Bermudelor al Gușteriței”, format din străzile Dorobanților, Ecaterina Varga și Lupeni.

Cele trei străzi de pământ mai sunt numite, în popor, și ”moartea planetarei” sau ”Darth Vader-ul bucșei”.

Lăsând gluma la o parte, strada Laminorului are doar câteva sute de metri lungime și câteva sute de gropi, fiind una pietruită cu ani în urmă.

Dacă mergi din poartă în poartă și întrebi locatarii de ce nu fac cereri/plângeri la primărie pentru asfaltare riști să primești câte un vraf de cereri/plângeri în cap. De la fiecare locatar în parte.

Am întrebat și noi primăria despre starea de sănătate a străzii și așa am aflat că se lucrează la un proiect pentru însănătoșirea ei. Ca în filmele SF: cu asfalt, trotuare, borduri și alte invenții ale secolului XX.

”Strada Laminorului este inclusă pe lista străzilor care vor fi modernizate din noul împrumut pe care Primăria Sibiu dorește să îl contracteze de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În prezent proiectarea este deja în curs pentru lucrările de modernizare a acestei străzi”, au transmis  reprezentanții Primăriei Sibiu.

video Silvana Armat/Ștefan Dobre

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  EU, SIBIANUL

  CRED CA AVEM PRETENTII PREA MARI DE LA INTAIUL SAS AL TARII… CE SA FACA EL IN ZONA AIA, CAND SUNT STRAZI IMPORTANTE IN SIBIU CARE ARATA CA DUPA BOMBARDAMENTELE NATO DIN SERBIA… SA NU MAI SPUN DE MINCIUNA DE MALL DIN SIBIU, CARE ESTE PANA LA URMA A ACUZATULUI maricuta… O MANA O SPALA PE CEALALTA SI AMANDUOUA PE A LAUREI (DACA MAI ERA CAZU, kOOVESI…)

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  karl

  Oare cum ar fi sa se organizeze in aceste cartiere asa-zise PROIECTE CULTURALE “DE VECINATATE”? ceva ce s-a facut in Hipodrom sau V.Aron cu bani de la Primarie, cred ca s-ar isca o adevarata REVOLUTIE impotriva sasilor.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lucian

  Ce nu sti tu Karl este faptul ca in aceste cartiere se pune de-o “rascoala” impotriva Primariei. S-a inceput srangerea de semnaturi pentru organizarea unui miting de protest la Podul Garii. Se pare ca se cauta un lider credibil care sa conduca oamenii la revolta.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu

  Va rog mult haideți să facem un filmulet pe strada Ecaterina Varga. Laminorului este parfum. Doamna primar sau viceprimar este chioara și surdă la cererile făcute de cetățenii acestei străzi. Nici piatră nu mai avem pe stradă e mocirlă. Mulțumesc Sibiu sincer chiar ar merita să facem un filmulet și când vezi în centru câte un grup de străini să le arătăm tot orașul nu doar centrul Sibiul nu se oprește la podul gării. Zonă lazaret este un dezastru. Ok or să sare de fund câțiva care vor zice de otelarilor și calea gușteriței sau Coandă însă aceste străzi sunt străzi de trafic greu dacă și pe astea le lăsau în paragină atunci chiar ca era jalea pe pământ. Însă celelalte străzi din cartier sunt prăpăd. Am ajuns să mă rog de taximetriști să ia comandă pe Varga. Nu merg domne îmi rup mașină ca la dvs în cartier nh e la nimeni. Felicitări primăria Sibiu.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vorbim de un oras cu 30% strazi de pamant, si, care an de an, inventeaza asa-zise “Proiecte Culturale” si Festivale de Teatru cu sume astronomice de la bugetul local. Sunt Municipii din Romania care nu mai au de ani buni strazi de pamant. Trebuie sa cada AURA SASULUI din Sibiu, si ,sa vina DNA-ul si un gospodar care chiar a facut ceva in viata. Prostimea a fost impresionata de centrul spoit de Johannis asa cum popii prostesc oamenii mai naivi cu moaste.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un cititor

  Pentru cine vrea sa vada o strada cu adevarat distrusa, va invit pe strada Fabricii. In plus mai inunda si Trinkbachul, e plin de caini vagabonzi si boschetari. Pe cei din primarie…ii doare “in spate”. Nu locuieste vre-o persoana “de interes” acolo …

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea

  Credeti ca sunt singurele strazi din Sibiu cu ca dupa bombardament?
  Aceiasi situatie este si pe Gazelei, in Terezian, unde nu a calcat picior de functionar din Primaria Sibiu pana acum!
  Binenteles ca vraful de cereri exista si pe strada asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact