Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Accidentul de azi-dimineață, de pe Bâlea, produs de o șoferiță

ACTUALIZARE Accidentul de azi-dimineață, de pe Bâlea, produs de o șoferiță

ACTUALIZARE - Evenimentul rutier din această dimineață s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, confirmă polițiștii.

O conducătoare auto de 52 de ani, din Sibiu, conducea mașina, o Dacie, pe strada Bâlea spre Constituției, iar în dreptul intersecției cu strada Titulescu a încercat să pătrundă pe această stradă, fără să-i acorde prioriate unui autoturism Renault care circula din sens opus, regulamentar.

Dacia a intrat în coliziune cu mașina Renault, fiind proiectată într-o mașină care era oprită la "Stop" pe strada Titulescu. "În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 630 de lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 de zile, pentru nerespectarea normelor rutiere privind acordarea de prioritate autovehiculelor", spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială:
Trei șoferi au dat astăzi declarații la Poliție, în loc să ajungă la locurile de muncă. În jurul orei 8 dimineața, unul dintre aceștia nu a mai avut răbdare să aștepte o "breșă" ca să poată intra în strada Bâlea, de pe Nicolae Titulescu și a intrat în mijlocul fluxului continuu de mașini. Șoferul din spate nu a mai avut timp să îl evite și l-a lovit. Pentru că, la ora respectivă, pe Bâlea se circulă bară la bară, în tamponare a fost angrenată și o a treia mașină, din coloană.

În una dintre mașini se afla un copil, iar pentru că acesta s-a speriat, părinții săi au chemat Ambulanța. Nu a fost nevoie, însă, de îngrijiri medicale, pentru că nimeni nu a fost rănit.

Deși șoferii ar fi vrut să se înțeleagă amiabil, legea prevede că orice eveniment rutier în care sunt implicate mai mult de două mașini, trebuie reclamat la Poliție. Agenții de la rutieră au fost chemați la fața locului să le ia declarații celor implicați, dar și să dirijeze traficul în zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus