X
ioana eftimie spatii inchiriat  mini hub incubator afaceri

Primele spații de birouri de închiriat cu ora din Sibiu

Reprezentanții unei agenții imobiliare din Sibiu au avut ideea deschiderii unui miniHUB – un spațiu dedicat întâlnirilor, atelierelor sau ședințelor, iar reacțiile pozitive din piață îi fac să meargă mai departe și să plănuiască inaugurarea primelor spații de birouri care pot fi închiriate cu ora.

Pe Bulevardul Vasile Milea, la numărul 1, în clădirea unde funcționează niște saloane de coafură și frizerii, s-a deschis primul miniHUB din Sibiu. Concret, acesta este un spațiu destinat închirierii cu ora, ce poate găzdui până la 30 de persoane pentru evenimente, ateliere sau întâlniri.

”Mai important este ce vrem să facem cu adevărat. La miniHUB vrem să creștem idei și să dezvoltăm relații prin evenimente, ateliere, coworking, incubator de afaceri, networking – un mediu prielnic dezvoltării afacerilor existente prin întărirea relațiilor de colaborare în mediul de afaceri local, dar și prin proiecte pentru comunitate, suport pentru ONG-uri, consiliere în carieră pentru tineri, proiecte pentru studenți, implicare și susținere în proiecte comunitare locale”, explică Ioana Eftimie, coordonator al proiectului miniHUB.

spatii inchiriat (2)

Cei interesați pot închiria spațiul cu sume cuprinse între 10 și 20 de euro pe oră, în funcție de necesități și dotări. Lansarea oficială a proiectului va avea loc joi, de la ora 18:30, în cadrul unui eveniment mai amplu.

Primele reacții pozitive îi determină pe cei care au inițiat proiectul să se gândească la planuri de dezvoltare.

”Ca planuri de viitor urmează să inaugurăm și primele spații de birouri din Sibiu de închiriat cu ora. Ele sunt căutate de cei care merg foarte mult pe teren și au nevoie de un loc unde să lucreze în liniște o oră sau două. Se mai adresează și întreprinzătorilor, persoanelor active, celor care coordonează echipe și vor să facă o ședință, sunt multe variante”, a mai explicat Ioana Eftimie.

spatii inchiriat (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact