X
12002265_978513168854434_2885419182034688051_n

”Teatrul mic” din Sibiu participă cu două spectacole la Festivalul Naţional de Teatru Independent

”Teatrul mic” participă la Festivalul Naţional de Teatru Independent de la Bucureşti, în perioada 2-8 noiembrie 2015, cu spectacolele ”Varşovia” şi ”Mime reloaded”.
”Este pentru prima dată când micul teatru sibian ia parte la un eveniment de o asemenea amploare, fiind o onoare să fim invitaţi în capitală pentru a pune în valoare arta teatrală locală. Cele două spectacole vor fi puse în scenă luni, 2 noiembrie, ora 19:00, La Scena în Bucureşti (Mime reloaded) și marţi, 3 noiembrie, ora 19:00, în aceeași locație se joacă ”Varşovia”, spun organizatorii.
”Varşovia”, în regia lui Constantin Podu este povestea inspirată după opera lui Leonid Zorin, care îi pune față în faţă pe Helea (Alexandra Podu) şi Vitek (Mihai Alexandru), ea studentă la Conservator, poloneză cu un accent care pe Vitek îl dă pe spate, el enolog în devenire şi rus. ”Se întâlnesc la un spectacol, iar el se îndrăgosteşte instant şi iremediabil de ea. Povestea tipică. Iubirea dintre cei doi însă, alăturată unui stil incredibil al actorilor de a intra în personaje te fac efectiv să treci de la o stare la alta, de la extaz la agonie şi de la bucurie la tristeţe”, spun reprezentanții teatrului.
”Mime reloaded” este un spectacol atipic, un one man show cu Constantin Podu, structurat în forma unui spectacol de pantomimă. Publicul prezent la eveniment va avea ocazia să urmărească mai multe povești în una singură, cu un personaj amuzant, dar şi romantic și melancolic la răstimpuri.
Informații și rezervări se pot obține la adresele de e-mail teatrulmicsibiu@gmail.com, respectiv biletetms@gmail.com sau numărul de telefon 076 231 3788

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact